Operaţia pe care şi-o fac toate vedetele, PERICOL. Chirurg estetician: Nu ne putem juca...

Data publicării:
Fotografie creată de Anna Shvets, de la Pexels
Descriere foto: Fotografie creată de Anna Shvets, de la Pexels

Un chirurg estetician a tras un semnal de alarmă cu privire la operaţia pe care şi-o fac aproape toate vedetele din România. 

Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică, în exclusivitate pentru DC News, ce presupun operațiile estetice ”ochi de felină” și ”umplerea tâmplelor” și care sunt avantajele și riscurile.

”Presupune exact ce spune și titlul: ochi de pisică. Noi nu intrăm în categoria acestor tipuri de mamifere (râde – n.r.). Trecând într-un palier mai serios, nu este o intervenție cu care sunt de acord neapărat pentru că anatomia și fiziologia ochiului este total diferită de cea a pisicilor. Sunt niște repere de care ținem cont, sunt niște măsurători foarte exacte când avem nevoie de cantopexie - pentru că, de fapt, denumirea științifică a intervenției se numește cantopexie - în momentul în care ridicăm puțin colțul extern al ochiului. Dar această intervenție are niște indicații foarte stricte… În momentul în care pleoapa inferioară, conjunctiva, este destul de laxă, în momentul în care colțul intern al ochiului este mult mai sus decât colțul extern al ochiului, așadar nu ne putem juca cu această intervenție ca să părem ca niște pisicuțe”, a explicat Dr. Daniela Diveic, pentru DC News.

Pe lângă look-ul inedit, această transformare vine și cu o serie de avantaje și dezavantaje. 

”Primul dezavantaj este că îți îngustează câmpul vizual. De exemplu, dacă încercăm să tragem efectiv de colțul extern al ochiului o să vedem că, evident, câmpul vizual este mult mai mic decât la ochiul la care nu facem această manevră.  Avantajele, din punctul meu de vedere, sunt temporare pentru că este o modă. De câțiva ani se practică această intervenție și la fel de repede cum a apărut, la fel de repede va și dispărea”, spune medicul. VEZI AICI CE ALTE AFECŢIUNI DERIVĂ DIN ACEASTĂ OPERAŢIE.

Andreea Bănică, decizie radicală. Vedeta vrea să facă două operații estetice

 

Andreea Bănică se poate considera o femeie împlinită: Are o căsnicie fericită, doi copii superbi și o carieră impresionantă. Unde mai pui că la cei 43 de ani pe care îi are, vedeta arată ca o puștoaică de 20. Deși susține că nu are nicio operație estetică și chiar a intrat în conflict cu fanii care o acuzau că și-a ajustat frumusețea cu ajutorul medicilor esteticieni, artista spune că abia acum a luat decizia de a beneficia de câteva intervenții. Ea își dorește două operații: mărirea buzelor și ridicarea sânilor.

„Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, a spus Andreea Bănică, pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel