Operațiile estetice l-au desfigurat. Fosta păpușă Ken s-a transformat în femeie

Data publicării:
Jessica Alves, facebook
Descriere foto: Jessica Alves, facebook

După ce a cheltuit sume uriaşe pentru a arăta ca păpușa Ken, se pare că modelul brazilian Rodrigo Alves nu a fost mulțumit de schimbările din viața lui și a decis să mai facă încă o transformare radicală. 

La începutul anului 2020, Rodrigo Alves anunța pe rețelele de socializare faptul că a decis să… devină femeie! Transgender-ul a declarat cu numeroase ocazii faptul că niciodată nu s-a considerat bărbat, ba, din contră, a simțit că se regăsește mult mai mult în păpușa Barbie: „Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie”, declara Rodrigo Alves pentru Sunday People.

A făcut numeroase operații estetice

Pentru că spitalele și medicii esteticieni au devenit cei mai buni prieteni ai lui, fostul Ken a recurs la mărirea bustului și a posteriorului. Pătrățelele s-au transformat în talie de viespe, și-a injectat hormoni și și-a schimbat numele. Pentru toate acestea, bărbatul ar fi scos din buzunar peste 600.000 de lire.

Nu toate operațiile au avut succes

 Jessica și-a dorit la un moment dat să aibă bărbia mai ascuțită, iar pentru acest lucru a fost nevoită să își injecteze filler facial, însă rezultatele nu au fost cele așteptate, pentru că la câteva săptămâni s-a infectat. După acest episod, Jessica a apelat la ajutorul altor medici, însă aceștia nu au putut să îi rezolve deocamdată problemă. Totodată, fosta păpușă Ken explică faptul că experiențele prin care au trecut au fost traumatizante și susține totodată că nu este dependent de operații estetice, însă a fost nevoit să le facă pentru a finaliza procesul de transformare: „Am făcut aceste operații din motive de sănătate în plus, sunt încă în tranziție de la bărbat la femeie, așa că încă câteva operații vor fi necesare pentru a-mi perfecționa aspectul feminin”, a povestit acesta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling hot at 40c in #marbella #spain #andalucia thanks @jessicamodatrans for my lovely swimming suit ! #summer2020

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk) onGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel