"One True Singer", viitorul show de talente. Alina Eremia: One True Singer este oportunitatea pentru cei care sunt la început de drum

Data publicării:
Sursa foto: One True Singer, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: One True Singer, Facebook

HBO Max lansează o nouă emisiune de talente, care are la masa juriului, dar și ca prezentatori, mai multe nume importante, din industria românească.

De la 1 Aprilie, HBO Max anunță un nou show muzical. ”One True Singer” va fi producția care le va face concurență emisiunilor Vocea României și X Factor. Aceștia i-au dezvăluit chiar și pe cei patru jurați, care vor avea misiunea de a cuta următoarea voce a României. Alina Eremia, Bruja, Șerban Cazan și Alex Cotoi sunt cele patru nume, în timp ce Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din țara noastră, va prezenta noua emisiune. Grasu XXL și Olivia Addams vor fi cei care vor îndruma concurenții pe drumul către marele premiu.

Emisiunea "One True Singer” este realizată în colaborare cu Global Records. Marele premiu constă într-un contract de înregistrare în valoare de 50.000 de euro și alți 50.000 de euro, virați direct în cont. La emisiunea vor putea participa tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani.

"One True Singer este o super oportunitate pentru cei care sunt la început de drum"

„Îmi plac show-urile de talente pentru că îmi oferă posibilitatea să descopăr oameni talentați. Sunt de părere că One True Singer este o super oportunitate pentru cei care sunt la început de drum sau care visează să facă performanță în industria muzicală. Au șansa de a se întâlni cu nume mari, profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, de a învăța de la ei și de a-și dezvolta aptitudinile. Abia aștept să înceapă show-ul, pentru ca toți cei de acasă să urmărească noua generație de artiști.”, a declarat Alina Eremia, pentru Click!.

"E un vis devenit realitate"

O altă vedetă de la masa juriului este cântăreața Bruja. Aceasta se arată a fi, înainte de toate, foarte încântată și fericită pentru acest rol important, pe care îl are în cadrul competiției.

„Sunt extrem de încântată să fac parte din acest proiect și profund onorată că sunt unul dintre membrii juriului, alături de acești artiști pe care îi admir. Să-mi adaug propria notă personală și să contribui la formarea următoarei vedete din industria muzicală este, în același timp, un vis devenit realitate și o mare responsabilitate.”, a declarat Bruja.

"Este un spectacol original"

„One True Singer este despre talentele emergente și despre cum să transformi muzicienii aspiranți în vedete strălucitoare. Este un spectacol original, un mix între talent și reality show, în care oamenii vor avea șansa de a asista la formarea unui artist, vor face parte din călătoria lor, din transformarea lor.”, a adăugat Șerban Cazan, producător muzical.

„Am fost cucerit de conceptul acestui spectacol, pentru că scopul lui nu este doar găsirea unei voci grozave, ci reprezintă întregul pachet: abilități de compoziție, de dans, spectacol pe scenă. Într-un cuvânt: perfecțiunea! Cred că niciun alt show de talente nu a făcut ceea ce facem noi la One True Singer, și anume să expunem talentele la ceea ce înseamnă cu adevărat industria muzicală și la toată munca grea pe care o implică, pentru că până la urmă vrem să prezentăm publicului un artist complet care livrează hit-uri.”, a mai spus și Alex Cotoi, compozitor, producător și DJ.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel