Olivia Steer, mesaj emoționant pentru Andi Moisescu: ”Acum fix 20 de ani...”

Data publicării:

Olivia Steer a postat un mesaj emoționant legat de relația dintre ea și Andi Moisescu.

Olivia Steer și Andi Moisescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de foarte mulți ani de zile. Chiar dacă timpul își pune amprenta asupra multor cupluri, care ajung, în cele mai rele cazuri, chiar și la despărțire, între cei doi pare că s-a păstrat chimia de la începutul relației. Acest lucru se reflectă și din ultima postare a soției îndrăgitului prezentator TV, care a ținut să imortalizeze faptul că cei doi se cunosc fix de 20 de ani. Olivia Steer a pus și o fotografie pe măsură care îi surprinde pe cei doi extrem de fericiți și îndrăgostiți, cum au rămas până în ziua de astăzi. 

”Acum fix 20 de ani, mă întreba ce planuri am pentru tot restul vieții”., a fost textul scris de Olivia Steer în dreptul fotografiei cu Andi Moisescu. 

Cum s-au cunoscut cei doi

Olivia Steer și Andi Moisescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Mai mult, între cei doi nu a fost vorba niciodată despre scandaluri sau despre alte zvonuri care să apară în mediul online. Juratul de la ”Românii au Talent” povestea în urmă cu ceva timp despre cum s-a cunoscut el și actuala lui soție.  Chiar dacă lucrau în același domeniu, Andi Moisescu nu o cunoștea pe cea pe care urma să o ducă în fața altarului. Un vecin însă i-a spus despre Olivia, iar de atunci, Andi Moisescu a rămas vrăjit pe loc de aceasta.

 "Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram celebrul imn de 1 decembrie. Atunci am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. 'Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta?', 'Cu cine?', și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. 'Păi, ia să te uiți, s-o vezi!'. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. 'Ia uite, mă, cum de nu o știam!", a declarat Andi Moisescu, în podcastul lui Bobonete.

Secretul căsniciei dintre Andi Moisescu și Olivia Steer

Când vine vorba despre căsnicia lor, Andi Moisescu o descrie ca fiind aproape perfectă. Există și câteva noțiuni clare pe care se bazează relația dintre cei doi.

„Sunt precum gustările grecești. Câte puțin din fiecare și pe cât posibil cu ceva surprize la mijloc. Mă bazez și pe spontaneitate, și pe detalii. Și, în general, pe iubire. Sper să nu trezesc invidii inutile. În cazul nostru, nu a fost niciodată greu”, a dezvăluit în urmă cu puțin timp Andi Moisescu pentru VIVA

De asemenea, prezentatorul se declară a fi extrem de recunoscător pentru faptul că are o soție atât de înțelegătoare. Acesta a dezvăluit că nu a primit niciun reproș, de-a lungul timpului, de la Olivia Steer.

„Petrec infinit mai mult timp la montaj, pentru că încă îmi montez singur toate materialele de pe YouTube. Și a doua – Olivia nu mi-a făcut niciodată nici cel mai mic reproș legat de orele petrecute de mine la muncă, oricât de multe s-au adunat. Deci, fără nici cea mai mică presiune din afară, aș zice că mă descurc și sunt recunoscător”, a mai spus îndrăgitul prezentator TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel