Olimpia Melinte, retrospectiva anului 2020. Cum a fost acest an pentru actriță

Data actualizării: | Data publicării:
Olimpia Melinte, foto Instagram
Descriere foto: Olimpia Melinte, foto Instagram

Olimpia Melinte vorbește despre anul 2020

Olimpia Melinte a vorbit pentru prima oară despre ce a reprezentat anul 2020 pentru ea. Vedeta promite că va deveni mult mai responsabilă în anul viitor și mult mai conștientă de fiecare gest. 

”Anul ăsta am învățat să mă bucur de lucrurile simple, așa că planurile și gândurile mele pentru 2021 au încăput într-o agendă mică, dar știu că toate vor avea impact atât asupra mea cât și a lumii în care trăim. Hai să începem 2021 cu energie pozitivă! Să facem fiecare gest să conteze. Poate cea mai importantă promisiune este că voi fi mai responsabilă, că voi mai fi mai conștientă de faptul că fiecare gest, fiecare acțiune are sens. Depinde de noi să avem un an mai bun”, a transmis Olimpia Melinte pe contul ei de Instgram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Olimpia Melinte (@olimpia.melinte)

Olimpia Melinte se poate considera o femeie fericită și împlinită. Actrița are un băiețel de șase ani, pe nume Sasha, însă Crăciunul acesta va fi unul mult mai deosebit: “Anul ăsta va fi ceva mai special pentru că vom fi aproape patru. Va fi mult mai mare burtica, va fi bebelușul mult mai vizibil și cumva mult mai prezent. E primul Crăciun în care sunt însărcinată și este și Sasha în viața mea”, a declarat Olimpia Melinte la PROTV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel