Olimpia Melinte, mesaj emoționant în prag de sărbători. Ce le-a transmis românilor

Data actualizării: | Data publicării:
Olimpia Melinte, instagram
Descriere foto: Olimpia Melinte, instagram

Olimpia Melinte se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața ei, după ce a aflat că va fi mămică pentru a doua oară. Artista a transmis și un mesaj emoționant în prag de sărbători.

Olimpia Melinte se poate considera o femeie fericită și împlinită. Actrița are un băiețel de șase ani, pe nume Sasha, însă Crăciunul acesta va fi unul mult mai deosebit: “Anul ăsta va fi ceva mai special pentru că vom fi aproape patru. Va fi mult mai mare burtica, va fi bebelușul mult mai vizibil și cumva mult mai prezent. E primul Crăciun în care sunt însărcinată și este și Sasha în viața mea”, a declarat Olimpia Melinte la PROTV.

Anul 2020 a învățat-o pe actriță să se bucure de lucrurile simple fără să aibă mari așteptări: “Anul ăsta am învățat că uneori trebuie să lași de la tine foarte mult. Trebuie să nu mai ai așa mari așteptări... Și am învățat să mă bucur de lucrurile alea simple, pe care poate până acum nu le vedeam pentru că mă gândeam la altele”, a mai spus actrița.

Pentru noul an, Olimpia Melinte își dorește sănătate pentru cei din jur, cât și pentru bebelușul din burtică: “Vreau să nasc un bebe super sănătos și aș vrea foarte mult să pot călători la anul. N-am crezut niciodată că o să visez la lucruri atât de mici. Acum se împlinește un an de când am ieșit ultima oară din țară”, a mărturisit actrița la PROTV.

Vedeta din serialul "Vlad" a ținut să le transmită românilor și un mesaj emoționant, în prag de sărbători: “Să zâmbească, să se bucure de familie. Cred că este un moment perfect să stăm alături de cei dragi, să rămânem sănătoși, să avem încredere unii în alții și să nu așteptăm doar daruri fizice, ci daruri de lumină, speranță, bucurie și emoții frumoase. Asta vă doresc!”, a spus Olimpia Melinte.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel