Olimpia Melinte, despre ultimul trimestru de sarcină: „Nu știu dacă m-am simțit vreodată mai împlinită”

Data publicării:
Olimpia Melinte, sursa foto Instagram
Descriere foto: Olimpia Melinte, sursa foto Instagram

Olimpia Melinte trăiește cele mai frumoase clipe de când a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară. 

Actrița din serialul „Vlad” se poate declara o femeie împlinită. Frumoasa Olimpia se bucură de o carieră de succes și o familie minunată. Vedeta este în ultimul trimestru de sarcină și este toată numai un zâmbet. Actrița va deveni mămică de fetiță și abia așteaptă momentul când își fa strânge fetița la piept. Olimpia Melinte este mămica unui băiețel minunat, pe nume Sasha, care a împlinit 6 ani în octombrie.


Olimpia a realizat mai multe fotografii cu burtica de gravidă, pe care le-a urcat pe pagina de Instagram. 


„Nu știu dacă m-am mai simțit vreodată mai împlinită, mai liniștită, mai...curajoasă. Fotografia asta a fost făcută ieri și mi se pare că spune tot ce n-am cum să exprim în cuvinte.


Simt că primăvara asta e pur și simplu altfel. Pentru că anul trecut cam pe vremea asta se instala starea de urgență, pentru că ne-a fost greu, pentru că n-am renunțat, pentru asta și pentru multe altele, primăvara asta este despre iubire! Să vă fie bine”, a scris Olimpia Melinte în dreptul fotografiilor. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Olimpia Melinte (@olimpia.melinte)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel