Olimpia Melinte a ajuns la spital, la câteva ore după ce a început să aibă contracții. Actrița s-a fotografiat cu burtica în toată splendoarea ei

Data actualizării: | Data publicării:
Olimpia Melinte, sursa instagram
Descriere foto: Olimpia Melinte, sursa instagram

La scurt timp după ce a început să aibă contracții, Olimpia Melinte a ajuns la spital, acolo unde se pregătește să nască.

Olimpia Melinte, în vârstă de 37 de ani se pregătește să aducă pe lume copilul mult așteptat. Îndrăgita actriță a ajuns deja la spital, acolo unde a fost preluată de medicul care i-a monitorizat sarcina.

Actrița a postat și o fotografie cu burtica și-a rugat apropiații și fanii să îi transmită multe gânduri pozitive în următoarele ore. 

“Ultima poză în varianta asta. 9 luni am stat împreună și ne așteaptă o viață înainte. Am atâtea emoții că nu-mi mai încap în piele de fericire.

De aseară au început contracțiile și în dimineața asta m-am internat. Știu că ați fost alături de noi în toată aventura asta minunată și vă mulțumim! Să ne țineți pumnii! #mothertobe #babygirl #onherway”, a scris viitoarea mămică în dreptul fotografiei cu burtica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olimpia Melinte (@olimpia.melinte)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel