Olguța Berbec se confruntă cu probleme de sănătate. Artista le-a povestit totul fanilor: „Cred că am forțat...”

Data publicării:
Olguța Berbec, instagram
Descriere foto: Olguța Berbec, instagram

Olguța Berbec le-a dezvăluit fanilor că se confruntă cu probleme de sănătate.

Olguța Berbec este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Artista a strâns mii de fani și în mediul online, acolo unde îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, Olguța Berbec le-a povestit fanilor că se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Conform spuselor sale, „vina” este a ei, încercând să „forțeze” primăvara zilele trecute.

Se pare că artista a profitat de razele soarelui și a ieșit la plimbare îmbrăcată destul de subțire. Cum vreme este destul de schimbătoare, Olguța Berbec se pare că a răcit.

„Bună dimineața! Eu m-am trezit devreme, pentru că o să filmez un nou videoclip. Sunt puțin obosită, puțin răcită... Cred că am forțat primăvara cu tricouri în zilele trecute, dar sunt foarte fericită că mă duc la fetele mele ca să mă facă frumoasă, pentru că ele știu cel mai bine”, le-a povestit partenera de viață a lui Remus Novac fanilor de pe rețelele de socializare.

Citește și: Olguța Berbec a devenit mamă pentru a doua oară. Interpreta de muzică populară a născut o fetițăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel