Olguța Berbec, prima fotografie cu chipul fetiței. Artista nu a vrut să o arate până acum și a fost „certată” de fani/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Olguța Berbec le-a dezvăluit fanilor prima fotografie cu chipul mezinei familiei.

Olguța Berbec le-a făcut fanilor o mare surpriză. Înterpreta de muzică populară a împărtășit cu fanii prima fotografie cu chipul mezinei familiei, după ce în urmă cu ceva vreme le-a explicat fanilor motivul pentru care la acea vreme nu voia să o facă.

Ei bine, artista a postat pe instastory un filmuleț de câteva secunde, în timp ce micuța încerca să se urce pe canapea. Alături de ea era și tatăl ei Remus Novac, care se uita la un meci de fotbal, prilej cu care Olguța Berbec a făcut și o glumă, spunând că micuței nu i-ar plăcea ce vizionează părintele său.

„Când știi de mic că nu-ți plac meciurile de fotbal”, a scris Olguța Berbec în dreptul imaginii cu Remus Novac și fiica lor cea mică, pe Instagram.

În urmă cu ceva timp, Olguța Berbec a dezvăluit și motivul pentru care nu voia să-i arăte chipul bebelușei. Ei bine, artista a considerat că  locul bebelușului e la sânul mamei, înainte de Internet.

„Locul bebelușului este la sânul mamei, înainte de Instagram și Facebook. Aceeași poveste și cu burticile de gravide”, a spus Olguța Berbec pe rețelele sociale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel