Olga Verbițchi, câștigătoarea X Factor, despre drama care i-a marcat viața: „Am fost violată de patru ori”

Data publicării:
Olga Verbițchi, captura foto Youtube/ sursa KanalD
Descriere foto: Olga Verbițchi, captura foto Youtube/ sursa KanalD

Olga Verbițchi a trecut prin clipe de groază încă de la o vârstă fragedă. 

Olga Verbițchi a ratat participarea la prima ediție de la Bravo, ai stil! Celebrities, ceea ce i-a adus descalificarea ei. Câștigătoarea sezonulul 6 de la X Factor a dezvăluit dramele prin care a trecut de-a lungul timpului. 


„Din cauza relației toxice în care eram la momentul respectiv, s-au întâmplat niște lucruri care m-au epuizat emoțional și am avut un șoc emoțional.


Efectiv nu am putut să mă trezesc ca să merg la filmări. Am întârziat mult, sincer, am întârziat cinci ore. Am venit fix la timp ca să intru în platou și nu m-au mai lăsat.


Mi-au spus că sunt descalificată, mi-au întins trei foi ca să le semnez, pentru cele trei zile în care am apărut în emisiune. Eu le-am mulțumit pentru experiență și am plecat”, a spus Olga Verbițchi, pentru Cancan.ro.


Olga Verbițchi a făcut dezvăluiri cutremurătoare și a mărturisit că în perioada copilăriei a fost violată de patru ori. Chiar dacă nu a povestit tragicul eveniment, aceasta spune că a rămas marcată și suferă de depresie și anxietate severă. Chiar dacă regretă enorm relația cu fostul ei iubit, tânăra spune că doar cu ajutorul lui a putut conștientiza că suferă de aceste probleme și a reușit să ceară ajutor specialiștilor. 


Eu am trecut prin foarte multe, mai ales în ultimii doi ani. Am pierdut oameni, am îngropat oameni… Bunicul meu, în primul rând, atunci am avut cel mai mare episod de depresie, plus traume din copilărie.


Am fost violată de patru ori. Sunt multe lucruri prin care am trecut și au fost foarte grele. Dacă nu era fostul meu prieten, eu nu aș fi aflat diagnosticul pe care îl am și nici nu aș fi început să mă tratez”, a mai precizat tânăra. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel