Offset, probleme cu poliția. Ce s-a întâmplat cu rapperul

Data publicării:
Cardi B, instagram
Descriere foto: Cardi B, instagram

Rapperul a fost oprit de polițiști în Los Angeles și pus în cătușe, dar nu înainte de a transmite incidentul în direct către fanii săi de pe Instagram.

Offset, în vârstă de 28 de ani, a șocat fanii prin transmiterea unui live pe rețelele de socializare, în timp ce polițiștii din Beverly Hills, l-au tras din mașină și l-au interogat după ce un trecător a susținut că a văzut pe cineva „fluturând arme” din mașina sa.

Rapperul - al cărui nume real este Kiari Cephus - a împărtășit incidentul pe fluxul său Instagram Live. Deși nu a fost arestat sau acuzat de o infracțiune, a fost pus în cătușe pe marginea străzii.

Un purtător de cuvânt al poliției din Beverly Hills că "un bărbat din New York în vârsta de 20 de ani a fost arestat pentru „posesia unei arme de foc ascunse încărcate”. Omul acela nu este Offset. Incidentul, care este încă investigat, a fost totuși înfricoșător și mii de fani au urmărit în direct cum poliția l-a interogat pe rapper și i-a cerut să-și lase mașina, potrivit Hollywood Life.

Înainte ca filmările să se întrerupă, incidentul pare să se fi terminat pașnic, în ciuda faptului că a spus unuia dintre ofițeri care încearcă să-și deschidă ușa mașinii că ceea ce face el „nu este legal”:  „ Nu poți să îmi deschizi ușa (...) Este ilegal. O să dau în judecată pe toți”, a spus Offset.

În tot acest timp, soția lui Offset, Cardi B, se plimba cu o mașină prin Beverly Hills. Aceasta a împărtășit cu fanii ei filmulețe cu susținătorii lui Trump în timp ce  defilau și purtau steaguri. „Susținătorii lui Trump sunt peste tot”, spune ea în clip.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel