Offset, probleme cu poliția. Ce s-a întâmplat cu rapperul

Cardi B, instagram
Descriere foto: Cardi B, instagram

Rapperul a fost oprit de polițiști în Los Angeles și pus în cătușe, dar nu înainte de a transmite incidentul în direct către fanii săi de pe Instagram.

Offset, în vârstă de 28 de ani, a șocat fanii prin transmiterea unui live pe rețelele de socializare, în timp ce polițiștii din Beverly Hills, l-au tras din mașină și l-au interogat după ce un trecător a susținut că a văzut pe cineva „fluturând arme” din mașina sa.

Rapperul - al cărui nume real este Kiari Cephus - a împărtășit incidentul pe fluxul său Instagram Live. Deși nu a fost arestat sau acuzat de o infracțiune, a fost pus în cătușe pe marginea străzii.

Un purtător de cuvânt al poliției din Beverly Hills că "un bărbat din New York în vârsta de 20 de ani a fost arestat pentru „posesia unei arme de foc ascunse încărcate”. Omul acela nu este Offset. Incidentul, care este încă investigat, a fost totuși înfricoșător și mii de fani au urmărit în direct cum poliția l-a interogat pe rapper și i-a cerut să-și lase mașina, potrivit Hollywood Life.

Înainte ca filmările să se întrerupă, incidentul pare să se fi terminat pașnic, în ciuda faptului că a spus unuia dintre ofițeri care încearcă să-și deschidă ușa mașinii că ceea ce face el „nu este legal”:  „ Nu poți să îmi deschizi ușa (...) Este ilegal. O să dau în judecată pe toți”, a spus Offset.

În tot acest timp, soția lui Offset, Cardi B, se plimba cu o mașină prin Beverly Hills. Aceasta a împărtășit cu fanii ei filmulețe cu susținătorii lui Trump în timp ce  defilau și purtau steaguri. „Susținătorii lui Trump sunt peste tot”, spune ea în clip.

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 25 oct, 10:15 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play