Octavian Strunilă, investiție de 300 de mii de euro. Cum vrea actorul să dea lovitura în al doilea an de pandemie

Data publicării:
Octavian Strunilă, sursa foto Facebook
Descriere foto: Octavian Strunilă, sursa foto Facebook

Octavian Strunilă a dezvăluit pe ce a investit 300.000 de euro. Actorul speră să dea lovitura în acest an.

Octavian Strunilă este pregătit să dea lovitura în lumea filmului. Acesta este regizorul unui film românesc, remake după filmul italian ”Perfetti sconosciuti”/”Complet necunoscuți”, în care a investit 300.000 de euro. Pelicula ar urma să apară imediat ce se vor redeschide cinematografele în România. Artistul a menționat că nu a luat bani de la stat pentru a face acest proiect.

Octavian Strunilă a vorbit în cadrul emisiunii ”Interviurile lui Vitalie” despre producerea unui film, dar și cât de greu este să faci acest lucru.

Acești bani nu reprezintă neapărat cash. Este și munca oamenilor care au venit alături de noi. Eu ca regizor nu mi-am luat bani la filmul acesta pentru că eu sunt producător, ar fi fost culmea să mă plătesc și să mă cert cu mine. Contractele de publicitate au fost cele care au susținut filmul. Investiții ale oamenilor care au crezut în proiect. Am un prieten care lucrează în altă zonă, IT, i-am povestit despre ce este vorba și a zis, da, mă bag și eu, iau 5 procente.

Pe mine în momentul acesta nu mă interesează să scot profit. De vreo doi ani nu caut să câștig bani, caut să mă bucur să-mi fac meseria și am mai mulți bani decât aveam înainte când munceam pentru bani. Să nu creadă cineva că tot ce fac este pe degeaba.

Cu proiectul acesta caut să îmi fac un debut cu un film de lung metraj în calitate de regizor și producător onest. Să ne ridicăm la nivelul celorlalte producții de afară. Filmul intră în cinematograf, vinde o săptămână, o lună. După care filmul este liber să se ducă înainte la televiziuni în Pay-Per-View. Înainte nu era asta, era cinematograful și atât.

Iar filmele românești pentru că nu existau cinematografe și pentru că nu aveau piață de desfacere au fost încurajați regizorii să facă filme pe care să le trimită la festival și nu i-a interesat pe regizor sau producători să facă filme comerciale. Acum în ultimii zece-cinci ani se fac și filme pentru publicul larg. Înainte se făceau filme ca să le trimiți la festival și în cinematografe se câștiga foarte puțini bani. Acum este variată piața.”, a declarat acesta la Pro TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel