Octavian Strunilă, în DEPRESIE din cauza problemelor cu banii: „Eram nervos tot timpul, eram agresiv”

Data publicării:
Octavian Strunilă, captură foto YouTube.
Descriere foto: Octavian Strunilă, captură foto YouTube.

Octavian Strunilă a dezvăluit că a fost la un pas de despărțire de soția lui din cauza problemelor financiare. 

Octavian Strunilă este unul dintre cei mai apreciați actori din România, dar puțiuni oameni cunosc problemele cu care acesta s-a confruntat din cauza banilor. Artistul a dezvăluit că a fost la un pas de divorț după ce a intrat în depresie. 


Octavian Strunilă a avut o perioadă mai grea din cauza banilor și spune că a a intrat în depresie. Din cauza acestor lucruri, actorul se certa des cu soția lui și au fost la un pas de a-și spune adio.


„Am avut, ca-n orice familie. Vreau să zic că momentele mele de cumpănă au fost necesare. Oamenii trebuie să se oprească la un moment dat în loc și să se uite la relația lor dacă este bolnavă pe undeva și să o repare. Relațiile care tind să nu fie luate la ochi, adică să nu fie cântărite… pot duce în direcții greșite, adică să vezi… Problemele erau din exterior spre interior, adică născute din problemele care erau cu meseria, că nu mai aveam la momentul respectiv job și încercam să mă repliez într-o zonă total nouă pe care o descopeream atunci, adică făceam spectacol de teatru. Banii erau puțini, eu eram nervos tot timpul, eram agresiv. Aveam impresia că dacă nu găsesc o pereche de șosete în casă este din cauză că le-a pus undeva Oana. Am avut o perioadă, la un moment dat, când eu mi-am dat seama că dau vina pe ea pentru niște lucruri care sunt legate de mine. Am avut o perioadă în care a fost mai dificil, dar am trecut peste”, a declarat Octavian Strunilă în podcastul găzduit de Cătălin Măruță. 


Octavian Strunilă spună că participarea în emisiunea „Ferma vedetelor” l-a ajutat enorm, iar acea experință l-a făcut să vadă lucrurile total diferit. 


„Nu am fost consiliere. Am trecut. Faptul că am fost plecat trei luni în „Ferma vedetelor”, ca-n armată am fost. Când m-am întors s-au aranjat lucrurile. Am greșit total, recunosc. Nu am fost niciodată violent, nu am fost niciodată violent nici măcar în limbaj. Aveam senzația că lucrurile nu ies, pentru că… e nașpa să trăiești în casă cu un om în depresie. Eram în depresie în anii respectivi și aveam toate motivele”, a mai spus actorul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel