Octavian Strunilă, dezvăluiri cutremurătoare. Actorul și-a pierdut apartamentul, din cauza datoriilor: „Nu-mi ajungeau banii de joi până joia viitoare”

Data publicării:
Octavian Strunilă, captură foto YouTube.
Descriere foto: Octavian Strunilă, captură foto YouTube.

Octavian Strunilă, actor, regizor și scenarist, a trăit o perioadă neagră în viața sa, imediat după terminarea filmărilor pentru telenovelele „Inimă de țigan”, „Lacrimi de iubire” și „Numai iubirea”.

Octavian Strunilă a căpătat un succes uriaș în urma rolurilor din telenovelele „Inimă de țigan”, „Lacrimi de iubire” și „Numai iubirea”. Artistul spune că celebritatea l-a costat scump. Mai exact, el ajunsese să cheluie sume uriașe pe distracție. Teribilismul actorului i-a adunat datorii uriașe. Acesta a ajuns chiar să-și pună ipotecă pe apartamentul cu două camere în care locuia. Ulterior, acesta a pierdut apartamentul din cauza datoriilor care s-au tot acumulat. 

Recent, Octavian Strunilă a povestit în cadrul podcasului „Acasă la Măruță”, cum a ajuns să acumuleze datorii de 1200 de euro, lunar.  Pentru că nu le-a putut plăti, a fost evacuat silit și a pierdut apartamentul.

„Telenovelele mi-au schimbat viața în bine, apoi în rău. După ce s-au terminat telenovelele, am căzut în cap! Să vedeți cum s-a schimbat viața mea. Mie nu-mi ajungeau banii de joi până joia viitoare, deși luam cinci salarii de-ale lui maică-mea. Cheltuiala era numai pe mese, mare noroc că nu s-au prins drogurile de mine. Am pus ipotecă de gradul doi pe apartament la un moment dat, s-a tot adunat așa. Aveam un apartament cu două camere și banca a strâns toate datoriile mele într-o rată. A venit criza din 2008, s-au dus toate în jos, m-am trezit în 2009 cu două camere în Vitan la o rată de 1.200 de euro. Rata nu era reală, dar când s-au strâns toate ratele… M-am mutat cu 500 de euro într-o vilă. Am pus chiriaș acolo. Am plecat de la apartament într-o vilă. Mi-am aruncat toate cardurile la tomberon și am băgat chiriaș acolo. Chiriașul a plecat și nu a plătit întreținerea”, a declarat Octavian Strunilă în podcastul lui Cătălin Măruță, de pe YouTube, citează Libertatea. 


Octavian Strunilă a realizat un remake al celebrului film Perfetti Sconosciuti

Complet necunoscuți, lungmetrajul regizat și adaptat de Octavian Strunilă, o comedie inteligentă despre adevăr și relații, a avut premiera în 2021 și poate vizionat, în aceste zile, pe platformele de streaming online.

Din distribuția filmului fac parte Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni, Alex Conovaru, Ada Galeș, Gabriel Răuță, Adrian Ștefan, Catia M. Tănase.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel