Obama, Bush și Clinton se oferă voluntari pentru a face vaccinul împotriva COVID-19

Data actualizării: | Data publicării:
Barak Obama, foto instagram
Descriere foto: Barak Obama, foto instagram

Foștii președinți Obama, Bush și Clinton vor face vaccinul pentru a dovedi că totul este în siguranță.

Potrivit CNN, foștii președinți Barack Obama, George W. Bush și Bill Clinton se oferă voluntari pentru a-și face vaccinurile Covid-19. Totul  va fi filmat și în direct. Acest gest reprezintă o dovadă pentru public, în ideea, ca oamenii să prindă  încredere în acest vaccin.  

"Cu câteva săptămâni în urmă, președintele Bush mi-a cerut să îi anunț pe doctorul Fauci și pe dr. Birx că, atunci când este momentul potrivit, vrea să facă tot ce poate pentru a-și încuraja concetățenii să se vaccineze", a declarat Ford potrivit  CNN.

În primul rând, vaccinurile trebuie să fie considerate sigure și administrate populațiilor prioritare, motiv pentru care  președintele Bush va face același lucru, în fața camerelor de filmat

Secretarul de presă al lui Clinton a declarat miercuri pentru  CNN că și dumnealui ar fi dispus să facă vaccinul într-un cadru public pentru a-l promova.

"Președintele Clinton va lua cu siguranță un vaccin de îndată ce îl va pune la dispoziție, pe baza priorităților stabilite de oficialii din sănătatea publică. Și o va face într-un cadru public dacă îi va ajuta pe toți americanii să facă același lucru", a spus Angel Urena, potrivit CNN.

Obama, într- un interviu cu gazda SiriusXM, Joe Madison,  difuzat joi, a spus că un vaccin împotriva coronavirusului este sigur

 „Deci, dacă Anthony Fauci îmi spune că acest vaccin este sigur și poate vaccina și te imunizează împotriva Covidului, absolut, o să îl fac” a adăugat el.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel