Oase l-a făcut PRAF pe CRBL. De la ce a pornit conflictul dintre cei doi: Și-a blocat creierul. Este o dezamăgire

Data publicării:
Sursa foto: CRBL și Oase, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: CRBL și Oase, captură YouTube

Oase și CRBL sunt la cuțite. Cei doi au rupt orice relație de prietenie. 

CRBL și Oase au avut o prietenie strânsă, care a durat timp de 15 ani. Cu toate astea, prietenia dintre cei doi s-a terminat definitiv și au ajuns la cuțite. Deși, o bună perioadă de timp au decis să nu vorbească despre problemele care au avut loc între ei, cei doi au decis să facă totul public.

Oase a declarat că îi pare rău că prietenia dintre el și CRBL s-a terminat, mai ales că el ținea foarte mult la prietenul său și îi cunoștea chiar și familia. De asemenea, acesta a precizat că ar fi dispus să îngroape arma răzoiului și să mai dea o șansă prieteniei sale cu CRBL. 

“Pot să spun că este o dezamăgire. Dacă el vrea să ne punem să vorbim, eu sunt pentru. Îmi pare rău că ne-am certat, dar eu am încetat să mai vorbesc cu el, indiferent de ce. Ideea este că da, îi știam familia, copilul. Eu am suferit. La cât de încăpățânat e, eu cred că și-a blocat creierul să nu mă mai vadă vreodată vizual”, a spus Oase, potrivit showblitz.ro.

De la ce a pornit conflictul dintre Oase și CRBL

Oase și CRBL au format o echipă la Asia Express, sezonul 2, unde au fost aleși câștigători. Ulterior, cei doi ar fi trebuit să fie co-prezentatori ai emisiunii. Oase a semnat, însă, contractul fără ca prietenul lui, CRBL, să știe, lucru care l-a enervat pe prietenul său și care a dus și la ruperea prieteniei dintre ei. 

Crbl a fost cel care a dezvăluit adevăratul motiv pentru care el și Oase nu mai sunt prieteni. 

“Am așteptat să încasăm marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărțim, jumătate-jumătate. Noi știam cumva că va urma să fim co-prezentatori la Asia Express sezonul 3. Eu primisem o ofertă de la Kanal D să fiu într-un juriu. Am vorbit cu Oase și el a zis că la Asia Express sunt puțini bani și să nu acceptăm. Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani. A început să vorbească cu Asia Express despre contract, despre a pleca singur acolo și au început discuțiile. S-a dus și a vorbit pe la spate. Eu din acel moment nu am mai vorbit cu el”, a povestit CRBL într-un vlog postat pe Youtube.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel