Oana Zăvoranu, dezvăluiri șocante despre milionarul Dan Petrescu. Ce legătură a fost între cei doi: “Mi-a furat 23 de milioane de euro”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Zăvoranu, foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, foto Instagram

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri șocante despre Dan Petrescu, milionarul care și-a găsit sfârșitul în urma tragediei de la Milano.

Dan Petrecu și-a găsit sfârșitul pe data de 4 octombrie, după ce avionul în care se afla alături de familia sa, s-a prăbușit. Din nefericire, toți și-au pierdut viața în urma tragediei care a șocat o lume întreagă. La scurt timp după tragedie, s-a aflat că milionarul a avut o legătură cu Mioara Zăvoranu, ba chiar că aceștia erau foarte aproape de a încheia o afacere. Recent, Oana Zăvoranu a dezvăluit care a fost legătura dintre omul de afaceri și mama sa.

 

Vedeta a mărturisit că mama ei se cunoștea cu Dan Petrescu și a ajuns să-l cunoască chiar și ea. Pe lângă acest lucru, Oana Zăvoranu a șocat pe toată lumea după ce a povestit că Dan Petrescu ar fi furat 23 de milioane de euro din firma fondată de Nicolae Zăvoranu.

 

„Să-i fie țărâna ușoară, din punctul meu de vedere e bine că se odihnește… Într-adevăr, o legătură există între Mărioara Zăvoranu și Dan Petrescu.

Eu sunt cea care am avut de-a face cu Dan Petrescu, de fapt, pentru că mămica mea nici măcar nu știa de existența lui Dan Petrescu în cadrul firmei fondate de tatăl meu, Nicolae Zăvoranu. Mărioara Zăvoranu nu l-a cunoscut niciodată pe Dan Petrescu.

Dan Petrescu mi-a furat, din ceea ce am reușit eu să descopăr în momentul respectiv, 23 de milioane de euro! Milioane de euro care se aflau într-un off-shore din Cipru, Nicosia.”, a zis Oana Zăvoranu într-un vlog, potrivit româniatv.ro.

 

Totodată, Oana Zăvoranu a declarat că acei bani trebuiau să ajungă în posesia ei. Potrivit vedetei, aceasta a fost singura legătură dintre Dan Petrescu și familia Zăvoranu.

 

„Deci, 23 de milioane mi-au fost furate de sub nas, 23 de milioane de euro făcuți de tatăl meu, bani care în mod normal și firesc trebuiau să ajungă în posesia mea.

Asta este legătura care există de fapt între milionarul mort că nu a pilotat bine avionul sau asasinat de forțele străine sau de cine vreți voi și familia Zăvoranu!

Doar 23 de milioane de euro, atât, nimic mai mult! În rest, să îi fie țărâna ușoară, acum se odihnește, nu îi mai folosesc nici cele 3 miliarde.”, a adăugat aceasta pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel