Oana Zăvoranu vrea să se mute în AMERICA. De ce a luat vedeta această decizie: "Să ne ajute Dumnezeu!"

Data publicării:
Oana Zăvoranu, captură video YouTube
Descriere foto: Oana Zăvoranu, captură video YouTube

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf sunt hotărâți să se mute în America. Vedeta a dezvăluit și care este motivul pentru care au luat această decizie. 

Oana Zavoranu și Alex Ashraf formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Tânărul palestinian a cucerit-o pe vedetă cu insistenta lui, dar și grație corectitudinii de care a dat dovadă în relația lor. Alex este lângă actriță în cele mai bune momente, dar și în situațiile  în care soția lui are nevoie de el. Recent, Oana Zăvoranu a declarat că ea și soțul ei ia în calcul să își cumpere o casă în America și să locuiască acolo, dar nu definitiv. 

Vedeta a mărturisit că s-a gândit la acest lucru, alături de soțul ei, deoarece vrea să stea departe de toate scandalurile din showbizul românesc și este de părere că SUA este locul potrivit pentru ea. 

“Vrem să plecăm în America și să ne ajute Dumnezeu să stăm și acolo și aici. Am scăpat de oamenii toxici care nu vor să evolueze. Eu dacă nu consider că ceva-ul ăla nu este la nivelul meu, eu mă opresc. Aștept să vină numai bine. La începutul anului mi-am făcut o listă cu soțul meu și ne-am propus ce vrem să se întâmple anul acesta. Să ajung să îmi iau acolo o proprietate cu soțul meu și să stăm jumate acolo și jumate aici. Sper cât mai curând”, a declarat Oana Zăvoranu, la Antena Stars.

 

Cea mai mare dorință a Oanei Zăvoranu

 

Oana Zăvoranu a dezvăluit care este cea mai mare dorință a sa. Mai exact, vedeta ar vrea să facă propriul său film,  ea dorindu-și să fie actriță sau regizor principal. Totodată, bruneta a precizat faptul că scenariul este deja scris. 

"Și să fac un film, nu neapărat după viața mea. Am un scenariu de film foarte bun, care îmi aparține. Este unul foarte bun, e un fel de thriller-horror, ceea ce în România nu există. Există foarte multă lume care kiubește acest gen. (...) Producător, actriță, la regizor nu m-aș băga pentru că am un om foarte bun, care,zic eu, ar fi de minune!(...)", a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience