Oana Zăvoranu, victorie în procesul cu Nicoleta Dragne. Vedeta a dat-o în judecată pe fosta ispită de la Insula Iubirii: ”Trebuie să plătesc daune. Ea batjocorea femei și...”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, a fost dată în judecată de Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a fost protagonista unui nou scandal. De data aceasta, vedeta a dat-o în judecată pe Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii. Conflictul dintre cele două ar fi pornit de la niște duscuții aprinse. 

Oana Zăvoranu, victorie în procesul cu Nicoleta Dragne

De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu a fost implicată în mai multe scandaluri, în special cu vedetele din showbiz. Ulterior, vedeta a decis să fie mai discretă și să nu mai dea curs discuțiilor. Cu toate astea, Oana Zăvoranu a decis să o dea în judecată pe Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, după ce aceasta i-ar fi stricat imaginea.

„M-a dat în judecată cumva că îi stric imaginea. Eu, pur și simplu puneam pe Instagram articole din presă despre ea, nu le inventam sau ceva. Deci dacă cineva i-a stricat imaginea, a fost presa din România, eu doar le-am postat la mine pe Instagram, atâta tot.', a declarat Nicoleta Dragne, fosta ispită de la „Insula Iubirii”, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Nicoleta Dragne: 'Să spună mersi că am vorbit despre ea, mai face și ea niște bani'

Pe lângă faptul că a dat-o în judecată, Oana Zăvoranu i-a cerut Nicoletei Dragne și daune morale.

„Îți dai seama, pe bune acum, că ce? Că am luat ceva ce scria pe Google. Oriunde scriai „Oana Zăvoranu” apărea articol cu ea. Ea cumva batjocorea femei. Alte femei, mă refer, pentru chestii pe care le făcuse și dumneaei, mă refer la operații estetice și așa mai departe, adică nu era că și cum celelalte femei își făcuse și ea nu-și făcuse.

Mi se pare, dacă nu mă înșel, că ceruse să încetez să mai vorbesc despre ea, așa îmi aduc aminte, dar na. Îți dai seama ce sumă mare, 1.000 de lei, voia și ea 1.000 de lei. Să spună mersi că am vorbit despre ea, uite așa mai face și ea niște bani.„, a mai spus fosta ispită de la „Insula Iubirii” pentru sursa menționată.

Oana Zăvoranu și-a cerut iertare public tuturor vedetelor cărora le-a greșit

„Astazi am gasit puterea sa fac pace cu mine…pentru ca este o zi mare, Vinerea Mare, zi in care Mantuitorul nostru Iisus Hristos a fost batjocorit, scuipat, batut , vandut pentru 30 de arginti si rastignit pe Cruce intre doi talhari …pentru pacatele noastre! Cine suntem noi sa nu ne caim pentru toate greselile si necazurile pricinuite altora cu voia noastra ?!… Astazi simt nevoie sa imi cer iertare tururor persoanelor pe care le-am necajit, jignit, suparat, de care am ras, prin intermediul unei emisiuni gresite ..emisiune care acum imi pare bizara si lipsita de sens…
Nici macar nu am castigat bani sau faima prin intermediul ei, ci doar mi-am aratat, cred, frustrarea nestiuta de mine de la acea vreme spunand lucruri dureroase despre altii, sub forma unui pamflet
Trist a fost ca acei oameni niciodata nu mi-au gresit cu ceva! ‘Asadar, imi cer scuze public in aceasta postare , Adelinei Pestritu, Oanei Roman, Cristinei Ich, Alinei Ceusan, Andreei Banica, lui Dorian Popa, Andei Adam, Ramonei si Monicai Gabor, Andreei Mantea, Catalin Botezatu, Ralucai Badulescu, Codin Maticiuc, Mihai Bendeac, Adelei Popescu si lui Radu Valcan, Dianei Munteanu, Stefaniei si lui Speak, adica tururor celor pe care i-am luat in ras in emisiunile mele de pe YouTube.’, a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Instagram în urmă cu mai mult timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel