Oana Zăvoranu, atac la adresa lui Marius Elisei. Ce spune bruneta despre soțul Oanei Roman

Data actualizării: | Data publicării:

După ce Oana Roman a fost atacată în nenumărate rânduri de către Oana Zăvoranu, de data aceasta a venit rândul soțului ei să fie luat în râs de brunetă.

Oana Zăvoranu este de neoprit. Vedeta tună și fulgeră în continuare la adresa Oanei Roman, iar mai nou, în vizorul brunetei și-a făcut apariția și soțul acesteia, Marius Elisei. Oana Zăvoranu i-a transmis un mesaj, după ce soțul Oanei Roman a postat următorul mesaj pe facebook „Lăsați copiii să creadă în Moș Crăciun! Voi credeți în continuare în produse pentru slăbit și nimeni nu vă strică magia!”. Oana Zăvoranu nu a stat prea mult pe gînduri și a trecut la atac, spunând că i-a auzit „strigătul de disperare„ , în postarea respectivă, făcând aluzie la Oana Roman.

„Marius, ți-am auzit strigătul de disperare. Mai rezistă puțin că a găsit (n.r. Oana Roman) o piață acum de unde papă și o să aibă păpălică moca și nu mai ești în pericol”, a fost mesajul Oanei Zăvoranu pentru Marius Elisei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel