Oana Zăvoranu, un nou atac dur la adresa Ramonei Gabor. Cum a desființat-o în public: "Guliver forjează caviarul"

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Zăvoranu este de neoprit și continuă atacul la adresa vedetelor din showbiz. Bruneta și-a îndreptat din nou armele către Ramona Gabor.

Oana Zăvoranu a pornit un adevărat război împotriva vedetelor din showbizul românesc. Fosta soție a lui Pepe le-a luat la bani mărunți pe divele care se cred influenceri. Acesta consideră că unul dintre cele mai bune exemple este Ramona Gabor, care se dă celebritate fără să merite.

Oana Zăvoranu, replici acide la adresa Ramonei Gabor

Bruneta a atacat-o dur pe sora Monicăi Gabor spunând că a uitat de unde a plecat și de viața pe care o ducea înainte să ajungă în luxosul Dubai.

"Guliver forjează caviarul cu lingura, că icrele astea îi amintesc de origini, când se chinuia  cu surioara ei să alerge furnicile prin bătătură și le împărțeau așa frățește.", a spus Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu a spus despre Ramona Gabor că este o falsă și  mincinoasă în ceea ce privește influencăreala pe care bruneta nu o suportă și datorită căreia a început acest război.

"Cât de mincinos și fals ești mă Guliver, mă? Cie mai pune botul la țărănimea și minciuna din tine? Din păcate, încă mai există gâște, dar eu sper să fie din ce în ce mai puține. Când ești suroru lu Moni, asta spune tot.", a mai spus Oana Zăvoranu.

Bruneta s-a luat și de o fotografie publicată de Ramona Gabor, după ce și-a rupt o unghie, ironizând-o că s-a întâmplat acest incident din cauza muncii excesive.

"Guliver vă arată că i s-a rupt unghiuța de la atâta treabă. Și are și întâlniri foarte importante cu seici și trebuie să fie pus la punct. Și să nu mai vorbim de toți soții ăia mulți care o cer de nevastă și ea nu și nu.", a mai spus Oana Zăvoranu despre Ramona Gabor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel