Oana Zăvoranu, un nou atac dur la adresa lui Ruby: "Miloaga asta"

Data publicării:
Oana Zăvoranu, instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, instagram

Oana Zăvoranu e de neoprit. După ce a criticat-o pe Ruby în nenumărate rânduri și a făcut-o "urâtă", bruneta a luat-o din nou în vizor pe artistă.

Nu trece o zi fără ca Oana Zăvoranu să nu ia la rost vedetele din showbiz-ul românesc. Bruneta nu are de gând să se oprească prea curând cu atacurile asupra vedetelor de la noi din țară și este pusă serios pe treabă. Așa că, nicio vedetă nu poate scăpa de criticile ei prea ușor. 

Oana Zăvoranu, noi critici la adresa lui Ruby

După ce, în urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu a făcut-o pe Ruby "urâtă", pe rețelele de socializare, bruneta a luat-o din nou în vizor pe artistă. De data aceasta, Oana Zăvoranu s-a luat de faptul că  ar fi „miloagă” și că ar primi lucruri de „pomană”.

„I s-a livrat „dulceața” și lu miloaga asta, mă... și mulțumește frumos pentru pomană. Să fie primit, nu? Un arond corespunzător, în caz că erați chiori”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, despre Ruby.

Criticile nu s-au oprit aici! Oana Zăvoranu a acuzat-o pe artistă spunând că:  „tu ești cu tupeul la tine grupa mare”.

„Așa, postează tot, nu te lăsa, că așa mai primești și alte mocangeli. Păi ori nu ți-a pus nimic ori sunt bogate? Deci trebuia să fie și un @$#%, ceva în ele, nu? Tu ești cu tupeul la tine grupa mare”, a mai spus Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel