Oana Zăvoranu, un nou atac DUR la adresa Adelinei Pestrițu: „L-a vândut pe Vârciu pe 1.500 de euro”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Zăvoranu și Adelina Pestrițu, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zăvoranu și Adelina Pestrițu, instagram/ colaj foto

Oana Zăvoranu a luat-o din nou în vizor pe Adelina Pestrițu. Bruneta a atacat-o dur.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Zăvoranu este una dintre cele mai sincere și directe vedete din showbizul românesc. Bruneta este deja cunoscută pentru criticile pe care le aduce vedetelor din România, care promovează diverse produse pe paginile lor de socializare. Cea care a intrat acum în vizorul vedetei este din nou Adelina Pestrițu. 

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Adelinei Pestrițu

„Querida” a povestit, în emisiunea pe care o moderează în mediul online, cum că  Adelina Pestrițu l-a trădat pe partenerul ei de atunci, Liviu Vârciu, în schimbul unei sume de bani pentru a-și lua o geantă.

„Cine este, măi, fetișoara asta? Este practic o fetișoară care acum 6-7 ani a venit timid de pe boxe, l-a hohălit pe Vârciu, ba îl iubea ba nu-l iubea, după o poveste de dragoste sau căsătorie sau așa mai departe, s-a dus și l-a vândut pe Vârciu după cum relatează și presa de la vremea respectivă acum 5-6 ani. Habar n-am că nu urmăresc, l-a vândut pe Vârciulică pentru 1.500 de euro la un post de televiziune, Cancan, habar n-am. Din 1.500 de euro și-a luat o gentuță că ea își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel, era fiartă pe gentuță”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul videoclipului.

Oana Zăvoranu, implicată recent într-un scandal

Oana Zăvoranu a trecut prin momente delicate recent, după ce aceasta a fost găsită vinovată de către instanță, privind anumite declarații grave. Se pare că totul are legătură cu medicul Ioan Bogdan Furtună, care a fost managerul clinicii medicale pe care bruneta o deține. După ce a demisionat din funcție în 2018, în urma unor neînțelegeri, bărbatul ar fi acuzat-o pe fosta parteneră a lui Pepe de faptul că aceasta nu i-a oferit toți banii pe care medicul trebuia să îi obțină, cât timp a fost angajat acolo, valoarea fiind de aproximativ 40.000 de euro. Când Oana Zăvoranu ar fi auzit aceste pretenții financiare, ar fi încercat să-l șantajeze pe Bogdan Furtună, cerându-i o sumă uriașă de bani.

Potrivit click.ro, spre dezamăgirea vedetei, instanța a decis că medicul Bogdan Furtună are dreptate, motiv pentru care bruneta trebuia să-i plătească acestuia suma de 30.000 de euro, pentru orele de muncă pe care acesta le-a făcut în cadrul clinicii ei. Totuși, se pare că aceasta nu a respectat decizia autorităților de a achita suma uriași, drept urmare a fost executată silit.

Oana Zăvoranu, acuzată de șantaj

Potrivit evz.ro, Oana Zăvoranu este acuzată că l-ar fi obligat pe doctor să recunoască niște lucruri care nu erau reale, acesta fiind obligat să semneze o declarație cu o datorie de 400.000 de euro.

„A avut două intervenții televizate unde a făcut declarații despre activitatea clientului meu. Fapta de șantaj presupunea dezvăluirea în presă a unor fapte presupus compromițătoare despre clientul meu. Totul se referea la darea în vileag a unor fapte raportate la Bogdan Furtună, pentru a semna un contract prin care se recunoaște o pretinsă datorie. Vroia să îl pună să semneze la notar o datorie pretinsă în valoare de 400.000 de euro”, a declarat Ioana Mateș, avocata medicului Bogdan Furtună, potrivit sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel