Oana Zăvoranu și soțul ei s-au tatuat. Cei doi și-au jurat iubire eternă pe piele

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Zăvoranu și soțul ei și-au făcut tatuaj împreună. Cei doi au găsit o modalitate inedită de a arăta dragostea pe care și-o poartă unul celuilalt.

Oana Zăvoranu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Alex Ashraf. Deși s-a speculat în nenumărate rânduri că relație dintre cei doi nu o să dureze prea mult, cei doi au demonstrat că dragostea dintre ei este foarte puternică și că se înteleg de minune.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și-au făcut primele tatuaje de cuplu

 Bruneta și soțul ei s-au gândit la o modalitate orginală de a arăta lumii, dar mai ales de a-și arăta unul altuia, iubirea pe care și-o poartă. Cei doi îndrăgostiți s-au hotărât să își facă primele tatuaje de cuplu:  „Cursul iubirii adevărate nu ne va despărți niciodată”, a fost mesajul pe care cei doi și l-au tatuat pe antebraț. Și asta nu a fost tot! Oana Zăvoranu și-a tatuat sub textul plin de iubire, numele, data de naștere și zodia lui Alex Ashraf, iar soțul ei și-a desenat datele ei.

Oana  Zăvoranu nu s-a putut abține să nu le arăte și fanilor minunatele desene care exprimă dragostea pe care și-o poartă cu soțul ei; „Tatuaj pe viață.Noi îndrăgostiți”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel