Oana Zăvoranu și Andreea Tonciu vor fi adversare: ”Instinctul meu de fată mare nu mă-nșeală”

Data publicării:

Oana Zăvoranu și Andreea Tonciu se duelează în această săptămână. 

”Pusă pe fapte, mai bună ca niciodată”... Oana Zăvoranu și cea care ”îți fură privirea cu dimensiunile ei ideale”... Andreea Tonciu vin miercurea aceasta, de la 22:30, într-o ediție spectaculoasă a emisiunii Pe Bune?!. Andi Moisescu și căpitanii - Mihai Bobonete și Costi Diță sunt pregătiți să le susțină pe invitate într-o călătorie printre cele mai nebune răspunsuri la categorii... imprevizibile!

Sigură pe ea, Andreea Tonciu nu va sta la discuții când va alege răspunsul corect... ba chiar va spune că și atunci când are dubii, inspirația îi vine de la colegul de echipă, Costi Diță: ”Așa mi-ai dat tu de înțeles”. Efervescentă din fire, Andreea va face și unele declarații extrem de sincere: ”Nu mă lua cu actori din America că... nu știe sora ta” și va admite că intimidant de mare, i se pare o dimensiune de... 35 centimetri! Despre ce a fost simpatica concurentă întrebată, dar și ce răspuns corect pe care-l va da o face să danseze și să spună: ”Instinctul meu de fată mare nu mă-nșeală?”, vedem în câteva ore. 

Nici de cealaltă parte, Oana Zăvoranu și Mihai Bobonete nu s-au lăsat mai prejos! Ce tactici vor folosi pentru a răspunde la întrebări și cât de mult se vor baza pe cultura generală, descoperim diseară!

Pe panou lucrurile nu vor fi deloc ”Mushi – mushi”, așa că fetele vor pleca ”În misiune”. ”Numai iubirea” le va face să rămână atente într-o competiție demnă de ”NASA”. Chiar dacă vor putea face ”Mofturi de sultan”, vă asigurăm de ”Antren și voie bună”. Cu siguranță, nu vor fi ”Dubluri”, așa că e bine să nu ratați nicio întrebare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel