Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat. Bărbatul a făcut anunțul neașteptat: „Mă interesează să construiesc un viitor cu Oana”

Data publicării:

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au mai dat o șansă poveștii lor de dragoste. 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au surprins pe toată lumea, după ce au făcut un anunț complet neașteptat. După ce au anunțat că divorțează și, și-au aruncat mai multe cuvinte și acuzații grele, cei doi au decis să îngroape securea războiului și să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste. 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat

În cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Xtra Night Show, Alex Ashraf a anunțat că el și Oana s-au împăcat de mai bine de o lună de zile. Totodată, acesta a precizat că au renunțat la divorț, deoarece dragostea învinge întotdeauna. Bărbatul susține că regretă tot ceea ce s-a întâmplat și toate cuvintele urâte pe care și le-au aruncat unul celuilalt. 

„Da, m-am împăcat cu diva, normal. Dar sunt împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun. Am avut o discuție, am vorbit în toată perioada asta amândoi, am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat. Simplu, am renunțat la divorț. Doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat, se împacă și trec peste orice popas. Regret, îmi pare rău. Mă interesează să construiesc un viitor cu Oana”, a declarat Alex Ashraf, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Oana a anunțat, și ea, că a decis să mai dea șansă relației lor și să renunțe la divorț. 

"Suntem umăr la umăr acum, am decis să dăm o șansa căsniciei nostre, dragostei dintre noi. Ieșiri în decor se întâmplă peste  tot. Alex și-a recunoscut greșelile, mi- a zis te iubesc. Noi nu reîncălzim nici o ciorbă. Cred că dacă uiți poți să și ierți!" , a spus Oana Zăvoranu.

Ce spunea Oana Zăvoranu în urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare

„Când începi să te Luminezi din interior, totul capătă o altă perspectivă… Și asta înseamnă că îți dai seama că trebuie să ai grijă de tine, ca suflet, de tine ca inimă, de tine ca și carcasă…adică trup… Și apoi de mintea ta… Surprinzător sau nu, îți spun eu că poți să ai grijă de toate. Poți să faci în așa fel încât zi după zi, pas cu pas să îți armonizezi mintea cu sufletul și trupul, că eu rămân la parerea că toate trei sunt esențiale.” S-a crezut despre vedetă că are de gând să înceapă un nou capitol în viața ei, dar unul care ar putea debuta cu un nou partener, iar ea a precizat foarte clar că nu este cazul, crezând cu totul într-o singură mare iubire.”, scria Oana Zăvoranu în urmă cu câteva zile, pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel