Oana Zăvoranu, VERDICT despre Iulia Albu: "O nebună"

Data actualizării: | Data publicării:

După ce a aruncat jigniri la adresa mai multor vedete, acum a venit rândul Iuliei Albu.

Oana Zăvoranu e de neoprit! De ceva vreme, bruneta și-a făcut un obicei de a le critica pe vedetele din showbiz-ul românesc. Admiratorii ei din mediul online au prins repede gustul pamfletului său, astfel că, în sesiunile sale de întrebări și răspunsuri pe InstaStory, îi cer acesteia tot felul de păreri și reacții. Internauții nu ezită să pună și paie pe foc divei noastre despre diferite vedete.

Oana Zăvoranu, părerea despre Iulia Albu

După ce le-a criticat în stilul ei caracteristic pe vedetele și influencerițele de la noi din țară, iată că a venit momentul să își exprime părerea și despre Iulia Albu. În mod surprinzător, Iulia Albu se situează printre puținele vedete la care Oana Zăvoranu a avut de zis doar vorbe frumoase. Bruneta a mărturisit că îi place Iulia Albu pentru extravaganța și felul ei de a fi. Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu consideră că Iulia Albu este o femeie inteligentă și că are vorbele la ea.

"Îmi place! E o nebună mișto, extravagantă în felul ei, cu vorbele la ea, și ca orice om special, 'răcită' ca și noi ăștia speciali", a scris Oana Zăvoranu pe Instagram despre Iulia Albu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel