Oana Zăvoranu și-a găsit cățelul după mai bine de 12 ore de căutări: „Am stat pe străzi până la 3:30 azi dimineața”

Data publicării:
Oana Zăvoranu, foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, foto Instagram

Oana Zăvoranu este în culmea fericrii. Vedeta și-a găsit cățelul, pe Ozzy. Cine au fost salvatorii blănosului?

Oana Zăvoranu a trăit clipe de coșmar noaptea trecută, după ce cățelul ei a fost furat chiar din curtea casei. Vedeta a apelat la prietenii ei de pe Instagram pentru a ajuta la găsirea lui Ozzy, dar a mers și la Poliție pentru a fi sigură că cei care i-au vrut răul vor plăti pentru asta. 


Oana Zăvoranu și-a căutat blănosul mai bine de 12 ore, pe frig și ploaie, dar spune că acum nimic nu mai contează când își vede „copilașul” acasă. 


„După mai bine de 12 ore de căutări ca în filme pe ploaie și frig, OZZY nostru iubit a fost găsit !!!


Mulțumim din inima miilor de mesaje, postări, repostari pe grupuri, implicării oamenilor care stiu ce înseamnă să ai ‘copii cu blănita’ și tuturor celor care ne-au ajutat cu informații valoroase ieri și azi noapte.


Mai tărziu am să vă postez imagini ‘la cald’ cu găsirea lui și tot ce s-a întâmplat…Suntem frânți și noi și prietenii noștri care au stat pe străzi cu noi până la 3:30 azi dimineața și au fost trup și suflet lângă noi”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram în dreptul mai multor fotografii cu cățelul ei. 


Oana Zăvoranu era gata să plătească bani grei drept recompensă pentru cel care avea să îl aducă pe Ozzy înapoi acasă. 


”Toată lumea știe, din ăștia care vor ei să îmi facă tot felul de probleme, știu că dintre toți, pe Ozzy îl iubesc cel mai tare. Se încearcă o presiune asupra mea, pentru că se întâmplă foarte multe lucruri în momentul ăsta despre care nu pot să vorbesc”, a declarat Oana Zăvoranu la Xtra Night Show. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel