Oana Zăvoranu revine în FORȚĂ: ”Voi lua la puricat tot ce mișcă în online”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Zăvoranu, instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, instagram

Oana Zăvoranu a dat STARTUL unui nou proiect

De câteva săptămâni bune, Oana Zăvoranu a luat la rost toate vlogerițele din mediul online. Publicului i-a plăcut acest tip de abordare, drept ca rezultat Oana Zăvoranu este pusă pe fapte mari. Vedeta a dat startul unui nou proiect pe canalul ei de Youtube. 

”Gataaaa! Dăm drumul la treabă! Si sunt geană pe influenceri! Iau la puricat tot ce mișcă în online. Vedetuțe apărute peste noapte, mocangiste care se dau mari dive și “baieței” care vor se vor si ei “pă lux, pă opulență”. Ah, vorbim și de giveaway-uri si de tot ce “vând” influencerii care promovează produse de toate felurile si care fac banuți multi din aceste “oferte”.
Facem face show și dăm pe față tot! Cu dovezi si multă caterincă! Că doar eu poz așa ceva! Stay tuned! Vine ce asteptați de atâta timp: un SHOW ADEVĂRAT, marca Oana Zavoranu, asumat si incendiar! Să fie veselie! 
Pregătim totul pentru marea lansare si vreau să vedeți și voi puțin din ce urmează! Să vă distrați! Vă iubesc! Și nu uitați să dați subscribe pe Youtube la OANA ZAVORANU OFFICIAL!!!!
Mai e puțin și incepe show-ul!!!!”, a spus Oana pe contul ei de instagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel