Oana Zăvoranu, recompensă de peste 1.000 de euro pentru cei care îi vor găsi cățelul: „Se încearcă o presiune asupra mea”

Data publicării:
Oana Zăvoranu și câinele Ozzy, foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu și câinele Ozzy, foto Instagram

Oana Zăvoranu suferă enorm după ce i-a fost furat cățelul. Vedeta este disperată și spune că este gata să plătească oricât pentru găsirea lui Ozzy. 

Oana Zăvoranu trece prin clipe grele după ce i-a fost furat câinele. Vedeta este deja cunoscută pentru că iubește mult animalele, iar asta s-a văzut de-a lungul timpului. Vedeta are două animale de companie. Potrivit spuselor ei, Ozzy era cel pe care îl iubea cel mai bun, iar dispariția lui este un coșmar. 


Câinele Ozzy ei a fost furat chiar din curtea casei. Oana Zăvoranu spune că a văzut clar pe camerele de supraveghere că niște indivizi i-au furat cel mai bun prieten. 


Aceasta le-a transmis hoților un mesaj tranșant și le-a spus că au fost filmați de șapte camere de luat vederi. Oana Zăvoranu a mers de urgență la Poliție și le-a promis celor care îi vor aduce câinele acasă că le va da recompensă peste 1.000 de euro. 


”Toată lumea știe, din ăștia care vor ei să îmi facă tot felul de probleme, știu că dintre toți, pe Ozzy îl iubesc cel mai tare. Se încearcă o presiune asupra mea, pentru că se întâmplă foarte multe lucruri în momentul ăsta despre care nu pot să vorbesc”, a declarat Oana Zăvoranu la Xtra Night Show. 


Ce mesaj le-a transmis Oana Zăvoranu celor care i-au furat câțelul


„7 camere v-au filmat, sunt pe camerele de filmare imagini cu momentul în care a fost furat cățelul. (...)


Sunteți foarte proști. Aveți la dispoziție o oră, cei care l-ați furat, să îl aduceți înapoi, dacă nu, începe jihadul pentru cățelul ăsta. Se vor întampla lucruri îngrozitoare. Sunt suficient de puternică, corectă, asumată, încât să ies în față. Sunteți niște viermi împuțiți. Eu știu că, de fapt, nu are nimeni nevoie de cățelul meu o zi, e doar un act mârșav de a încerca să-mi faceți rău. Dacă nu apare, vom face live chiar din fața secției de poliție”, a spus Oana Zăvoranu într-un live pe Instagram. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel