Oana Zăvoranu, RĂZBOI total cu soția lui Flick. Denisa Flicea: „Ești ultimul om. Mi-e greață de tine”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Zăvoranu, Denisa Flicea, Flick, Colaj Foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, Denisa Flicea, Flick, Colaj Foto Instagram

Oana Zăvoranu și-a făcut un nou dușman în lumea mondenă. Querida s-a luat de soția lui Flick, iar tânăra nu a întors celălat obraz, ci  i-a dat o replică dură brunetei.

Oana Zăvoranu a deschis cutia Pandorei, zilele trecute, când s-a luat de soția lui Flick. Querida a fost ironică la adresa celebrului cuplu și, mai mult decât atât, a aruncat câteva răutăți și la adresa părinților Denisei Flicea. 

Vom vorbi astăzi despre un cuplu de pe instagram și anume despre domnul Flick alias domnul Rimă și a sa soție mutulică klingos. Știți cum erau în Star Trek klingonienii cu fruntea aia mare? Ea este soția lui. Acest domn Rimă care știm că s-a făcut cunoscut că are talent la rimă și face caterinci în rimă, vobește în rimă. Omul este extrem de talentat și părea un tip normal dar iată ce se intâmplă când femeia te coboară. În cazul lui Flick, l-a coborât până l-a omorât. De când a cunoscut-o pe această mutulică s-a produs o chestie cu omul și s-a întrâmplat ceva cu el. Așa se întâmplă când stai pe lângă mutulici(..) Ei sunt o familie de influenceri. El făcea ceva, dar între timp l-a contaminat mutulică care ce face, este influencer. Trebuie să înțelegeți cât de mare este impocrizia pentru că ea are mici probleme de dezacord între subiect și predicat. De fapt ea nu știe să vorbească. E la locul ei prostia. Prostia te-a găsit pe tine și aici îi place. Subiectul cu predicaul sunt în război în cazulei și e aface giveaway-uri cu cărți pe instagram.„, a spus Oana Zăvoranu despre cuplul Flick și Denisa, pe canalul ei de Youtube.

 

 

Reacția Denisei


Denisa Flicea i-a răspuns Oanei Zăvoranu, pe rețelele de socializare. Tânăra a dorit să-i satisfacă vedetei curiozitatea în legătură cu meseria pe care o au părinții ei. Mai mult, enervată la culme, soția lui Flick a aruncat, la rândul ei, cuvinte grele la adresa Queridei și chiar a amintit de scandalurile pe care aceasta le avea cu mama ei, pe vremea când Mărioara Zăvoranu era în viață. 


Dacă tot era curioasă Chucky, frustrata pământului, despre părinții mei, îți mulțumesc că mi-ai ridicat-o la fileu și pot să mă laud cu ei fără să pară o laudă. Trebuia să fii un pic inteligentă să-ți dai seama că nu e ok să faci asta. Tatăl meu e doctor în Agricultură, membru al Academiei de Științe de la Budapesta, a scris cărți, am pierdut numărul… Nu știu câte, zeci de lucrări în toată lumea, lucrări științifice. Nu o să spun unde lucrează, pentru că nu vreau să pară că mă laud chiar atât de tare cu funcția lui. Chucky, dacă mai ești curioasă de ceva, te aștept să mă întrebi și te provoc și eu să ne vorbești despre familia ta, despre realizărilor lor, și în special despre ale tale și lasă criticatul oamenilor, vorbește-ne despre tine”, i-a spus Denisa Filcea Oanei Zăvoranu.

Soția lui Flick s-a arătat extrem de deranjată de modul în care Oana Zăvoranu a vorbit despre mama sa și i-a răspus aproape cu aceeași monedă. 

Fac această postare cu dedicație pentru Chucky – frustrarea întruchipată. Am auzit că e preocupată de cine sunt părinții mei; sunt tot ceea ce tu nu ai putea fi dacă te mai naști de 100 de ori! Iar pentru faptul că ai vorbit despre acest ÎNGER spunându-i „mă-ta” denotă lipsa ta totală de creier și educație. Ești ultimul om. Mi-e greață de tine. Simplul fapt că nu am apărut la TV înjurându-mă cu părinții (ca tine) nu înseamnă că îi țin ascunși, data viitoare mai pune mâna și informează-te”, a continuat Denisa Filcea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel