Oana Zăvoranu, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează de soțul ei, Alex Ashraf : "Vine și pleacă"

Data publicării:
Oana Zăvoranu și soțul ei, sursa foto Facebook
Descriere foto: Oana Zăvoranu și soțul ei, sursa foto Facebook

Oana Zăvoranu a avut o primă reacție după ce au apărut mai multe zvonuri legate de căsnicia.

Oana Zavoranu și Alex Ashraf formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Tânărul palestinian a cucerit-o pe vedetă cu insistenta lui, dar și grație corectitudinii de care a dat dovadă în relația lor. Alex este lângă actriță în cele mai bune momente, dar și în situațiile  în care soția lui are nevoie de el. 

Cu toate astea, recent s-a speculat că relația dintre cei doi a ajuns la final, însă adevărul este altul. Oana Zăvoranu a ținut să clarifice aceste informații apărute. Bruneta a mărturisit că dragostea dintre ea și soțul ei este una extrem de mare.

”Totul se rezumă doar la noi doi și numai noi doi. Pentru că tu ești totul pentru mine și eu sunt totul pentru tine. “Restul” vine și pleacă”, este mesajul scris de Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare în dreptul imaginii cu partenerul ei de viață, Alex Ashraf.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu)

 

Oana Zăvoranu nu a ezitat niciodată să vorbească despre viața ei peroanală, dar și despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul relației cu soțul său, Alex Ashraf. Vedeta a mărturisit că între ea și soțul ei au mai existat discuții, însă au reușit întotdeauna să treacă peste și să rezolve orice problemă.

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a povestit Oana Zăvoranu, la „Showbiz Report’ de la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel