Oana Zăvoranu, pregătită să devină mamă: "Primul copil este pe drum"

Data publicării:
Oana Zăvoranu, instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, instagram

Oana Zăvoranu și  Alex Ashraf sunt pregătiți să devină părinți pentru prima dată. Anunțul a fost făcut chiar de soțul actriței.

Oana Zăvoranu și soțul ei au decis să facă următorul pas în relația lor. Invitați într-o emisiune TV, cei doi au vorbit despre planurile de viitor. Când a venit vorba de copii, Oana Zăvoranu a mărturisit că nu și-a dorit copii până acum.

”Nu iubesc copiii. Nu-i suport, pentru că mi se pare că o mare parte din copii sunt așa grinch, care se tăvălesc, țipă, bagă degetele în priză. Ăștia sunt copii educați (n.r. copiii unei prietene), frumoși, inteligenți și genul acesta de copii, da, îmi plac. Nu, nu sunt terorizați. Că dacă sunt terorizați că li se dă tot ce vor, cred că mulți copii și-ar dori să fie terorizați atunci”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Deși bruneta a mărturisit că nu-i plac copiii, aceasta a lăsat să se înțeleagă că ar putea deveni mamă în anumite condiții.

”Mereu m-am gândit că sunt americană și m-am simțit așa. Dacă o să fie vreodată să am un copil cu Alex, aș vrea să aibă cetățenie americană”, a adăgat Oana Zăvoranu.

Soțul Oanei Zăvoranu este mult mai decis în această privință și își dorește să devină tată cât mai curând. Mai mult decât atât, Alex Ashraf a dezvăluit că primul copil este deja pe drum.

”Cum adică dacă ar fi să fie vreodată? Nu că dacă o să fie, o să fie! O să fie cât de curând”, a întrerupt-o acesta pe Oana.

”Copilul numărul 1 e pe vine. Nu are cum să vină acum, că nu poate Oana într-o lună să și nască”, a mai spus Alex Ashraf.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel