Oana Zăvoranu o face praf pe Adela Popescu. Ce a putut să spună „Querida” despre prezentatoarea TV: „Măi, vedeto”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Zăvoranu și Adela Popescu, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zăvoranu și Adela Popescu, instagram/ colaj foto

Oana Zăvoranu a răbufnit la adresa Adelei Popescu. Vedeta a dezvăluit și motivul care a scos-o din sărite.

Oana Zăvoranu pare că nu are niciun gând să se oprească din războiul pe care l-a pornit împotriva vedetelor din showbiz-ul românesc, dar și a influencerițelor. După ce a adus mai multe critici la adresa vedetelor autohtone, Oana Zăvoranu revine cu un nou atac. De data aceasta, bruneta și-a îndreptat criticile către Adela Popescu. Prezentatoarea TV a fost luată în vizor pentru că publică clipuri în care vorbeşte despre scutece. 

Oana Zăvoranu o face praf pe Adela Popescu

„Querida” a fost deranjează de faptul că Adela Popescu nu a scris că e vorba de un parteneriat plătit atunci când le-a vorbit fanilor despre scutece, pe rețelele de socializare. Bruneta consideră că este penibil cum Adela vorbeşte despre bebeluşii care fac caca, de parcă mamele nu ar ştii că asta se întâmplă. 

"Şi acum vine şi "celebra" care tot plătită e... "doar" ca să vorbească de caca însă... Stai că vă şi arată. Na... acu fiecare cu ce poate şi ce i de oferă. DA MOCA SĂ FIE!!! Adeluţo, da' aparatu' ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor? ... a... am înţeles, nu mai eşti plătită pentru ălă şi te "preocupi" doar dacă e pe caşcaval. 

Vedeţi? Ea e plătită să vorbească de caca.. că poate mămicile nu ştiau că ăştia micii fac şi caca. Uite bucuria, mă, da' acu' aveţi un buzunărel aici. Hai, poftă bună, nebunele "fierte" pe instagram şi coduri şi aronduri de la "dive".

Vezi că ai uitat să pui PARTENERIAT PLĂTIT, deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi "vedeto". Auziţi, când o vedeţi pe "distinsa" pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geanta "vuitton". Dacă nu are ea, siguuuur are Răducuuuu", a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram. 

Oana Zăvoranu, cuvinte de laudă pentru Răzvan Fodor

Dacă la adresa Adelei Popescu, Oana Zăvoranu a avut doar critici, în ceea ce-l privește pe Răzvan Fodor, bruneta a avut doar cuvinte de laudă. Vedeta l-a felicitat pentru parteneriatul plătit pe care îl are cu un ONG, care se ocupă de animalele abandonate.

"Aţi văzut că se poate şi altfel, săracilor, care ştiţi doar să vă izmeniţi pe social media pe prostituţie şi promiscuitate... sau în cel mai fericit caz, pe un crevete şi o ciorbă sleită?. Bravo, măi, băiatule, pentru asta te felicit. Nu ţi-am zis niciodată, tu ai fost "MY CELEBRITY CRUSH"", a scris Oana.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel