Oana Zăvoranu nu și-a iertat mama nici după moarte. Ce cuvinte grele i-a adresat bruneta

Data publicării:

Chiar dacă Mărioara Zăvoranu a încetat din viață se pare că fiica ei nu a putut să o ierte și are în continuare cuvinte urâte la adresa celei care i-a dat viață.

Oana Zăvoranu este din ce în ce mai sinceră, după ce a început un război împotriva mai multor vedete din showbiz-ul românesc, dar și a influencerilor. Sute de fani au fost impresionați de sinceritatea divei, astfel că i-au adresat tot felul de întrebări pe Instagram, acolo unde Oana Zăvoranu le-a răspuns clar și răspicat. După întrebările legate de vedetele autohtone, fanii au fost curioși să afle lucruri și despre viața ei privată. Unul din fanii vedetei a dorit să afle cum este Oana Zăvoranu după ce și-a pierdut părinții și ce îi lipsește cel mai mult de la ei. Oana Zăvoranu nu a avut niciodată o relație bună cu mama ei, însă nici după ani de zile de la moartea acesteia, Oana Zăvoranu pare că nu și-a iertat mama. Acest lucru se deduce din răspunsul ei legat de mama sa: "De la mama nimic, că ea doar țipa, înjura și îmi reproșa totul, mereu", a spus Oana Zăvoranu despre mama ei.

Oana Zăvoranu, cuvinte de laudă la adresa tatălui

Când a venit vorba despre tatăl ei, Oana Zăvoranu a avut doar cuvinte de laudă. Bruneta a recunoscut că încă îi simte lipsa și că duce dorul alintatului și dragostei venite din partea "eroului" ei: ”Dragostea, alintul și siguranța care veneau de la tata. Lungile ore de discuții constructive și drăgălășenia lui unică”, au fost cuvintele Oanei Zăvoranu despre tatăl ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel