Oana Zăvoranu nu și-a iertat mama nici după moarte. Ce cuvinte grele i-a adresat bruneta

Chiar dacă Mărioara Zăvoranu a încetat din viață se pare că fiica ei nu a putut să o ierte și are în continuare cuvinte urâte la adresa celei care i-a dat viață.

Oana Zăvoranu este din ce în ce mai sinceră, după ce a început un război împotriva mai multor vedete din showbiz-ul românesc, dar și a influencerilor. Sute de fani au fost impresionați de sinceritatea divei, astfel că i-au adresat tot felul de întrebări pe Instagram, acolo unde Oana Zăvoranu le-a răspuns clar și răspicat. După întrebările legate de vedetele autohtone, fanii au fost curioși să afle lucruri și despre viața ei privată. Unul din fanii vedetei a dorit să afle cum este Oana Zăvoranu după ce și-a pierdut părinții și ce îi lipsește cel mai mult de la ei. Oana Zăvoranu nu a avut niciodată o relație bună cu mama ei, însă nici după ani de zile de la moartea acesteia, Oana Zăvoranu pare că nu și-a iertat mama. Acest lucru se deduce din răspunsul ei legat de mama sa: "De la mama nimic, că ea doar țipa, înjura și îmi reproșa totul, mereu", a spus Oana Zăvoranu despre mama ei.

Oana Zăvoranu, cuvinte de laudă la adresa tatălui

Când a venit vorba despre tatăl ei, Oana Zăvoranu a avut doar cuvinte de laudă. Bruneta a recunoscut că încă îi simte lipsa și că duce dorul alintatului și dragostei venite din partea "eroului" ei: ”Dragostea, alintul și siguranța care veneau de la tata. Lungile ore de discuții constructive și drăgălășenia lui unică”, au fost cuvintele Oanei Zăvoranu despre tatăl ei.

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 16 noi, 07:49 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play