Oana Zăvoranu NU le mai suportă pe vloggerite: ”Aia nu e divă, aia e o băbuță care apare la Tv”

Data publicării:

Oana Zăvoranu spune totul pe față despre vloggerițe. 

Oana Zăvoranu a postat recent un videoclip din anul 2019, în care la vremea respectivă era foarte enervată pe vloggerițe. Se pare că supărarea nu i-a trecut și că în continuare, încă are ceva de spus la adresa acestora. 

”Deci, Teo, de la hei îți spun eu ce urmează, mulțumesc domnului stomatolog pentru acești dinți. De fapt nu le dă dinți le dă niște fațete care ele cade, ele cade pentru că acest dive, mai mănâncă și semințe, nu doar frunze de salată”, a spus Oana în emisiunea ”Teo Show”

Mai mult decât atât Oana nu le suportă ”pe aceste dive” deoarce ea consideră că uneori nu le mai recunoaște și mai mult decât atât fizic, seamănă toate între ele. 

”Ia puneți nene ceva aici, mult așa, de aia le intră ochii în cap ca la porc, de ce pomeții aia așa multi, aici, de ce? Care este scopul”, a mai spus vedeta.

Mai mult decât atât Oana a luat-o în vizori și pe Adelina Pestritu. Recent vedeta a transmis un mesaj urmăritorilor ei. 

”Păi da, ce să porți circu globus...ai rămas cu apucături de pe boxele de la Ibitz. Ea nu are ovare ca noi astea mai fraiere, mai e o dilită care zice ca nu există cistită, cică e bine să mergeți prin zăpadă cu sandale”, a mai scris oana pe contul ei de Instagram.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel