Oana Zăvoranu, un nou atac acid la adresa Andreei Bănică: "Până și mâncarea o vreți moca"

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Zăvoranu nu se oprește să critice vedetele din showbiz-ul  românesc. Recent, bruneta a luat-o din nou în vizor pe Andreea Bănică.

Oana Zăvoranu își face timp în fiecare zi pentru a le lua la rost pe vedetele din țara noastră. De data aceasta, Andreea Bănică a fost din nou ținta brunetei. Aceasta a intrat în criticile Oanei Zăvoranu, după ce a vorbit despre un produs pe rețelele de socializare; „Alta care a devenit influenceră (....)... și asta știe acum tot... inclusiv cum să vă fardați... tot mă, tot”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, în urmă cu ceva vreme, la adresa Andreei Bănică.

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Andreei Bănică

Bruneta nu a uitat-o pe Andreea Bănică și a găsit din nou motive să o atace. Aceasta i-a transmis câteva cuvinte dure artistei, spunând că ar lua mâncare pe gratis de la magazine.

„Uite, și Bănel are moca păpălica la magazin. Te credem că e cel preferat, că nu trebuie să plătești... și că sunt aleile alea largi te înnebunește, de-aia te-ai decis aici”, a spus Oana Zăvoranu în dreptul unor imagini cu Andreea Bănică.

Oana Zăvoranu și-a dedicat câteva story-uri doar pentru artistă, pe care a continat să o atace spunând că aceasta nu are cum să ia țepe, deoarece nu scoate niciun ban din buzunar pentru produsele din magazin: „Tu mergi după miros? De ce? Ești cățel sau cum? Of, Doamne. Tu nu ai cum să iei țepe, pentru că tu nu iei nimic... gen nu dai bani am zis. Ce faci? Îți „plătești”singură cu cardul? Ne-a plăcut de ne-am prăpădit. Până și mâncarea o vreți moca, săracelor. Oamenii normali plătesc, voi vă dați dive... dar vă pretați la orice puteți cerși și lua de pomană”, a adăugat Oana Zăvoranu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel