Oana Zăvoranu, mesaj pentru mai multe vedete: „Îmi cer iertare tuturor persoanelor pe care le-am necăjit, jignit, supărat, de care am râs”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Zăvoranu, captura video YouTube
Descriere foto: Oana Zăvoranu, captura video YouTube

În Vinerea Mare, Oana Zăvoranu a vrut să facă pace cu vedetele pe care le-a batjocorit în emisiunea sa, dar și pe rețelele de socializare. Vedeta și-a cetut iertare public.

„Astăzi am găsit puterea să fac pace cu mine…pentru că este o zi mare, Vinerea Mare, zi în care Mântuitorul nostru  Iisus Hristos a fost batjocorit, scuipat, bătut , vândut pentru 30 de arginți și răstignit pe Cruce între doi tâlhari …pentru păcatele noastre!

Cine suntem noi să nu ne caim pentru toate greșelile și necazurile pricinuite  altora cu voia noastră ?!…
Astăzi simt nevoie să îmi cer iertare tururor persoanelor pe care le-am necăjit, jignit, supărat, de care am ras, prin intermediul unei emisiuni greșite ..emisiune care acum îmi pare bizară și lipsită de sens…
Nici măcar nu am câștigat bani sau faima prin  intermediul ei, ci doar mi-am arătat, cred, frustrarea neștiută de mine de la acea vreme spunând lucruri dureroase despre alții, sub formă unui pamflet 
Trist a fost că acei oameni niciodată nu mi-au greșit cu ceva!

Așadar, îmi cer scuze public în această postare:  Adelinei Pestritu, Oanei Român, Cristinei Ich, Alinei Ceusan, Andreei Bănică, lui Dorian Popa, Andei Adam, Ramonei și Monicăi Gabor,  Andreei Mantea, Cătălin Botezatu, Ralucăi Bădulescu, Codin Maticiuc, Mihai Bendeac, Adelei Popescu și lui Radu Vălcan, Dianei Munteanu, Gabrielei Cristea și Tavi Clonda , Ștefaniei și lui Speak, adică tururor celor pe care i-am luat în ras în emisiunile mele de pe YouTube.
Am devenit un om cerebral și puternic, am realizat că pacea  interioară pe care o faci cu ține este cea mai importantă, am mai realizat că un om inteligent și integru întotdeauna este iertat de cei buni, atunci când iertarea se cere la timp și sincer.
Regret, nu voi mai repetă astfel de greșeli  și îmi doresc că toți cei mai sus menționați să găsească în sufletele lor puterea de a o face și de a simți că scuzele mele sunt sincere…și mă vor ierta.
Viață este frumoasă și trebuie trăită demn și frumos, cu suflet  ușor și pace în inima ta
Cu sinceritate, drag și prietenie”, a transmis Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel