Oana Zăvoranu, mesaj emoționant pentru părinții săi, care s-au stins din viață: „Stai liniștit, tată, stai liniștită, mamă…Fata poate duce”

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Oana Zăvoranu le-a transmis câteva cuvinte în versuri părinților ei care nu mai sunt în viață.

Oana Zăvoranu a surprins pe toată lumea după ce a transmis un masaj emoționant, pentru părinții săi, care s-au stins din viață, în urmă cu mai mult timp. Deși, vedeta nu a fost foarte apropiată de mama ei, acum regretă faptul că nu-i mai are aproape.

Oana Zăvoranu, mesaj emoționant pentru părinții săi, care s-au stins din viață

Oana Zăvoranu le-a transmis părinților săi că este bine și că poate să ducă greul în continuare. Vedeta a ținut să scrie câteva versuri, chiar de nașterea celui mai mare sfânt, Ioan Botezătorul. 

„Stai liniștit, tată, stai liniștită, mamă… că fata poate duce/N-are cum să coboare/când știe doar să urce. Pentru mama și tata, azi de ziua mea de nume. Nașterea celui mai mare sfânt, Sfântul Ioan Botezătorul, ocrotitorul numelui meu. Cu dragoste, Oana!”, a transmis ieri, pe Instagram, Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu și-a cerut iertare vedetelor pe care le-a jignit 

În Vinerea Mare, Oana Zăvoranu a vrut să facă pace cu vedetele pe care le-a batjocorit în emisiunea sa, dar și pe rețelele de socializare. Vedeta și-a cerut iertare public.

„Astăzi am găsit puterea să fac pace cu mine…pentru că este o zi mare, Vinerea Mare, zi în care Mântuitorul nostru  Iisus Hristos a fost batjocorit, scuipat, bătut , vândut pentru 30 de arginți și răstignit pe Cruce între doi tâlhari …pentru păcatele noastre!

Cine suntem noi să nu ne caim pentru toate greșelile și necazurile pricinuite  altora cu voia noastră ?!…
Astăzi simt nevoie să îmi cer iertare tururor persoanelor pe care le-am necăjit, jignit, supărat, de care am ras, prin intermediul unei emisiuni greșite ..emisiune care acum îmi pare bizară și lipsită de sens…
Nici măcar nu am câștigat bani sau faima prin  intermediul ei, ci doar mi-am arătat, cred, frustrarea neștiută de mine de la acea vreme spunând lucruri dureroase despre alții, sub formă unui pamflet 
Trist a fost că acei oameni niciodată nu mi-au greșit cu ceva!

Așadar, îmi cer scuze public în această postare:  Adelinei Pestritu, Oanei Român, Cristinei Ich, Alinei Ceusan, Andreei Bănică, lui Dorian Popa, Andei Adam, Ramonei și Monicăi Gabor,  Andreei Mantea, Cătălin Botezatu, Ralucăi Bădulescu, Codin Maticiuc, Mihai Bendeac, Adelei Popescu și lui Radu Vălcan, Dianei Munteanu, Gabrielei Cristea și Tavi Clonda , Ștefaniei și lui Speak, adică tururor celor pe care i-am luat în ras în emisiunile mele de pe YouTube.
Am devenit un om cerebral și puternic, am realizat că pacea  interioară pe care o faci cu ține este cea mai importantă, am mai realizat că un om inteligent și integru întotdeauna este iertat de cei buni, atunci când iertarea se cere la timp și sincer.
Regret, nu voi mai repetă astfel de greșeli  și îmi doresc că toți cei mai sus menționați să găsească în sufletele lor puterea de a o face și de a simți că scuzele mele sunt sincere…și mă vor ierta.
Viață este frumoasă și trebuie trăită demn și frumos, cu suflet  ușor și pace în inima ta
Cu sinceritate, drag și prietenie”, a transmis Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare. 

Citește și: Alex Ashraf, primele declarații după ce s-a speculat că nu mai formează un cuplu cu Oana Zăvoranu: „Vreau să stau și eu liniștit”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 26 iun 2023, 15:45 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience