Oana Zăvoranu, mesaj acid pentru Carmen Harra. Vedeta, scoasă din minți de previziunile clarvăzătoarei

Data publicării:
Carmen Harra, Oana Zăvoranu, captură video Youtube
Descriere foto: Carmen Harra, Oana Zăvoranu, captură video Youtube

Oana Zăvoranu a răbufnit la adresa lui Carmen Harra, în urma previziunilor făcute de aceasta. 

Carmen Harra a făcut câteva previziuni legată de viața sentimentală a Oanei Zăvoranu, după ce, în spațiul public au apărut câteva fotografii compromițătoare cu soțul vedeteiși o altă domnișoară. Deranjată de previziunile celebrei clarvăzătoare, bruneta a transmis un mesaj acid.

Oana Zăvoranu, mesaj acid pentru Carmen Harra

Oana Zăvoranu s-a declarat deranjată de afirmațiile făcute de Carmen Harra. Mai mult decât atât, bruneta a ironizat harul celebrei clarvăzătoarei, spunând că, lucrurile pe care le poate prezice sunt doar acelea care s-au întâmplat deja. 

„Clarvăzătoarele care clarvăd nimic și mai ales ceva ce e în trecut…că clarviziunea e în trecut… am uitat să vă zic…”, a fost mesajul transmis de Oana Zăvoranu.

Ce previziuni a făcut Carmen Harra despre Oana Zăvoranu

Carmen Harra a spus  că, într-adevăr, Oana Zăvoranu a avut parte de o lovitură pe plan sentimental, însă asta nu e tot. 

„Acum 7 ani i-am spus Oanei că este în pericol să piardă banii de la mama ei. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în viața ei, ea are figura mamei. Îi lipsește figura tatălui, ea are banii, dar îi pierde. Ea este o persoană foarte iubitoare, intuitivă. Omul cu care este ea la ora actuală are o înclinație de trădare, apare fenomenul trădării, important este cum poate ea să gestioneze asta și dacă se poate lupta suficient de mult să salveze această relație care devine cu mare semn de întrebare. Problema ei numărul unu este pierderea banilor de la mama ei. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală. Nu vreau să se supere, pentru că adevărul doare, dar este un adevăr foarte crâncen asupra vieții ei, pentru că este lovită din două părți, sentimental și material. Situația ei la ora actuală nu arată deloc bine.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP.

Oana Zăvoranu,  reacție în scandalul divorțului

Vestea că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf divorțează a zguduit lumea mondenă. În urmă cu ceva timp, în spațiul public au apărut mai multe informații care spuneau faptul că iubitul brunetei ar fi fost cel infidel, ba mai mult, acesta și-ar fi făcut deja o nouă relație și ar fi părăsit-o pe vedetă. Chiar dacă zvonurile au ajuns și la urechile ei, Oana Zăvoranu a decis să nu ofere nicio replică până acum. Totuși, aceasta a făcut o postare în mediul online, unde vorbește despre faptul că în prezent trece printr-o perioadă extrem de grea, dar și despre trădare.

„Trădarea și momentele grele pe care le traversez nu se referă și nu au legătură cu soțul meu. Ca să nu mai orbecăie presa și să fiți și voi corect informați (..)

N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în „prietenii” mizere și te lași furat de hoții care strigă „hoții”… sau de „frați și surori”, chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă!”, a scris vedeta pe InstaStory.

„Nu pot închide gura lumii”

Chiar dacă Oana Zăvoranu nu a vorbit punctual despre relația pe care o are în prezent alături de partenerul ei de viață, aceasta dă de înțeles că nu ar face niciun compromis pentru nimeni, atât mai mult într-o poveste de dragoste.

„Nu pot închide gura lumii, care trăiește viața mea mai mult decât pe a ei. Dar pot alege să trăiesc fix așa cum vreau și în continuare să mă bag în pat cu cine simte sufletul și inima mea, fără să mă prostituez la propriu și la figurat. Eu nu m-am prostituat în viața mea. Asta face diferența”, a mai scris aceasta pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel