Oana Zăvoranu le-a declarat razboi : ”NU mă las până nu le opresc pe influencere”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Zăvoranu, instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, instagram

Oana Zăvoranu le-a declarat război influencerilor

Oana Zăvoranu este una dintre cele ami interesante personaje din showbizul românesc. Vedeta, invitată fiind la emisiunes TEO SHOW, difuzata pe Kanal D, a spus că nu se lasă până nu le opreste de doamnele care se cred influencere. 

Mai mult, aceasta a dat și două nume: Pinocchio și Pepa. 

Pentru cei care nu sunt la zi cu știrile trebuie să vă spunem cu exactitate despre cine vorbește Oana Zăvoranu. Mai exact vedeta face referire la Adelina Pestrițu, Pinocchio și la Oana Roman, Pepa. 

”Teo, eu cred că este nevoie de oameni ca noi. Nu ai ideea câte mesaje primesc în care mi se mulțumește pentru că spun adevărul. Faptul că eu am spus adevărul, despre ce înseamnă influencer,  oamenii au început să mă aprecieze”, a spus Oana Zăvoranu. 

Oana Zăvora a afirmat că nu o suportă pe Adelina Pestrițu care se crede diva divelor, când nu este deloc așa, dar nici pe Oana Roman. 

”Ele vor să fie în tranding. Adelina Pestritu, păi când am văzut-o că a venit aici și a povestit despre covorul roșu, că vai, că influencer, că și acest cuvânt când îl pronunți trebuie să știi să îl pronunți. Ea nu mai corbește românește, ei bine eu o să fiu patriotă”, a spus Oana despre Adelina Pestrițu

”Adelina Pestrițu nu este deloc frumoasă, voi nu ați văzut ce urechi are. Aoleu, frumoasă este fata neoperată, voi nu ați văzut că are buzele foarte mari că o ajunge pe cealaltă”, a mai adăugat vedeta despre Adelina Pestrițu. 

Însă, nici Oana Roman nu a scăpat. Din nou a fost în vizorul vedetei

”Eu când am văzut-o pe Oana Roman cu o pereche de ghete am înnebunit. Că sunt cele mai frumoase ghete, nu, nu sunt cele mai frumoase. Cât poate să coste ghetuța aia, ca să o pună pe instagram . Cum putem să fim așa. Că vai ca mine nu e nimeni. Să nu mai zic că voia să fie votată pentru cel mai bun influencer. ”, a spus Oana Zăvoranu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel