Oana Zăvoranu își sărbătorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant a primit de la soțul său: „Vom face tot ce ți-ai dorit”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Zăvoranu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zăvoranu, instagram

Oana Zăvoranu își sărbătorește ziua de naștere. Soțul vedetei a transmis un mesaj emoționant.

Oana Zăvoranu a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 49 de ani. Cu acestă ocazie specială, soțul vedetei a transmis și un mesaj emoționant. Bărbatul i-a declarat public iubirea pe care i-o poartă. 

,,La mulți ani, iubita mea soție. Te iubesc din tot sufletul și știu că anul acesta vom face tot ce ți-ai dorit. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru familia pe care o avem împreună. Multă sănătate îți doresc și fie ca tot ce ai visat să ți se îndeplinească”, a scris soțul Oanei Zăvoranu la InstaStory.

Reacția neașteptată a Oanei Zăvoranu la mesajul soțului: «Să crape fierea»

La scurti timp, Oana Zăvoranu i-a răspuns soțului său, în stilul său caracteristic. 

,,Să crape fierea în toți dușmanii noștri, care știu că sunt geană pe noi și noi, să râdem să ne plimbăm prin vacanțe și în rest să ne numărăm lovelele", a spus plină de atitudine și încredere în sine, Oana Zăvoranu. 

Oana Zăvoranu: „Asta e promisiunea mea”

„Astăzi este doar despre MINE ȘI ZIUA MEA…ATAT !Este despre 16 IUNIE, zi care ma defineste si in care stiu ca tot ce imi pun in gand si suflet o sa se implineasca Anul asta o sa sa se concretizeze si materializeze TOT Am vrut unele lucruri si anul trecut si acum doi ani, dar din diverse motive si/sau jeguri umane si l***i care au salasluit pe langa mine, nu s-a intamplat, dar ACUM E DIFERIT !Acum, lucrurile s-au schimbat, eu m-am schimbat si am decis sa tin langa mine NUMAI OAMENI de calitate, destepti, corecti, loiali si devotati mie…Odata ce curatenia e facuta, anul asta TOT CE MI-AM PUS IN PLAN SA FAC , O SA FAC BIG TIME, adica in stil mare, asa cum mi-a fost cresterea.

Asta e promisiunea MEA , facuta MIE, de ZIUA MEA !Sa fiu sanatoasa si la minte si la trup, sa am parte de iubirea sotului meu, de bani cat mai multi si noroc in toate De sanatate multa si pentru oamenii pe care ii iubesc si conteaza pentru mine Restul e neimportant…Va multumesc pt miile de mesaje trimise si pentru gandurile frumoase Iubirea voastra este un alt atuu al meu pe care nu il au altiiFANII mei multi, fideli si destepti ma fac sa ma simt de cand am aparut pe tv, puternica si speciala …ca EU STIU CA SUNT SPECIALA Va pup tare si ne revedem destul de repede cu lucruri misto , MARCA OANA ZAVORANU Stati pe langa mine, ca nici nu stiti ce pierdeti altfel” LOVE”, a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare. 

Cum se menține în formă Oana Zăvoranu la cei 49 de ani ai săi

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Actrița s-a făcut remarcată de-a lungul timpului pentru diversele scandaluri în care a fost implicată. 


Pentru Oana Zăvoranu timpul a stat în loc, căci la 49 de ani vedeta are o siluetă de invidiat și o frumusețe răpitoare. Chiar dacă nu face eforturi mari pentru a se menține atât de bine, Oana spune că nu mănâncă seara, dar nu ezită să își satisfacă micile plăceri culinare. 


„Nu mică mi-a fost mirarea când unii dintre cei cu care m-am întâlnit la malul mării m-au întrebat direct la ce dietă apelez de reuşesc să mă ţin atât de bine! Ce să le spun, ce să le răspund, când eu ştiu foarte bine că nu am vreuna?! Pur şi simplu fac ce-mi place!”, a declarat Oana Zăvoranu pentru impact.ro.


Actrița a dezvăluit că i se întâmplă adesea ca oamenii să o întrebe cum de reușește să se mențină atât de bine. Vedeta spune că nu exagerează cu mâncarea, dar nici nu spune nu atunci când vine vorba de lucruri care i-ar putea aduce câteva kilograme în plus. Oana Zăvoranu are însă o regulă importantă de la care nu se abate niciodată. 


„Nu am o dietă anume, trebuie să spun asta. Dar nici nu mănânc gras sau la ore nepotrivite. După cum nici nu sunt genul de om care să adorm cu capul în frigider, cum mai văd uneori în stânga sau în dreapta. Însă nici nu-mi refuz micile plăceri, mai un pahar de suc, mai o ciocolată, mai amândouă împreună, în funcţie şi de starea mea de spirit”, a adăugat vedeta. 


Oana Zăvoranu recunoaște că face o greșeală imensă cu care specialiștii nu sunt de acord. Vedeta nu prea bea apă, deoarece preferă ceaiul. 


„Nu am o relaţie bună cu apa, recunosc! Nu ştiu de ce, dar noi două ne ne dăm în vânt una după cealaltă”, a mai spus Oana Zăvoranu pentru sursa citată. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel