Oana Zăvoranu, i-a pus la zid pe Alex Velea și pe Antonia. Ce a spus vedeta despre artist: ”Piticul buclucaș, idolul la toți goldenii”

Data publicării:
Oana Zăvoranu, Alex Velea, Antonia, colaj foto/ sursa instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, Alex Velea, Antonia, colaj foto/ sursa instagram

Oana Zăvoranu atacă din nou. De data aceasta, focoasa brunetă a pornit un război împotriva Antoniei și lui Alex Velea.

Oana Zăvoranu pare că nu are niciun gând să se oprească din războiul pe care l-a pornit împotriva vedetelor din showbiz-ul românesc, dar și a influencerițelor. După ce a adus mai multe critici la adresa vedetelor autohtone, Oana Zăvoranu revine cu un nou atac. 

De data aceasta, Oana Zăvoranu și-a îndreptat criticile către Antonia și Alex Velea. În ultimul său vlog, Oana Zăvoranu  nu i-a iertat deloc pe cei doi artiști și le-a transmis un mesaj dur, în stilul caracteristic.

Soția lui Alex Ashraf l-a comparat pe artist cu un ”pitic buclucaș” și a adus cuvinte dure la adresa lui, iar despre Antonia, Oana Zăvoranu a criticat-o pentru reclamele pe care aceasta le face în mediul online.

”Este vorba despre Antonia și piticu buclucaș (Alex Velea) cu care nu știu de unde să încep. Nu se potrivește întotdeauna look-ul lui de bad boy cu cântatul lui așa de zici că-i castrat, parcă face pipi într-o menghină atunci când cântă. Tu ai 1 metru și 20, iar partea de sus nu se potrivește cu picioarele. Despre ea… ea face reclamă la napolitane, la tampoane, la mâncare, sushi.”, a declarat Oana Zăvoranu pe contul său de YouTube.

Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu este de părere că Alex Velea a uitat de unde a plecat și consideră că, Connect-R este un artist mult mai asumat și mai bun decât el.

”N-ar fi fost injust ca eu să vorbesc mereu de toți și să nu vorbesc și de ăștia? De ce? Ăștia sunt mai puțini penibili? Dar în definitiv…sunt la fel. Preferatul meu este de departe piticul buclucaș, idolul ‘la’ toți goldenii, freshi și toate cele. Uite-l pe acest dur al trap-ului! Ești lame, băiatule! Ai pornit la drum cu Smiley și cu Connect-R. Smiley nu mă dă pe spate ca artist, în schimbt tot țigan de al tău își asumă, dar tu iată că nu ești țigan, ești suedez colț cu norvegian. Connect-R e un tip talentat, asumat și nu se prostituează. Înțelegeți ce înseamnă? El face de când se știe calitate de muzică. Unul din puținii artiști români pe care îi ascult.”, a mai spus ”Querida”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel