Oana Zăvoranu i-a luat la bani mărunți pe Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Ce a scos-o din sărite pe Querida: “Nehaliții!”

Data publicării:
Oana Zăvoranu, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Oana Zăvoranu, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, sursa instagram/ colaj foto

Oana Zăvoranu i-a luat în vizor pe soții Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Vedeta le-a mărturisit fanilor ce a scos-o din sărite.

Oana Zăvoranu pare că nu are niciun gând să se oprească din războiul pe care l-a pornit împotriva vedetelor din showbiz-ul românesc, dar și a influencerițelor. După ce a adus mai multe critici la adresa vedetelor autohtone, Oana Zăvoranu revine cu un nou atac. 

De data aceasta, Oana Zăvoranu și-a îndreptat criticile către Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bruneta are o problemă serioasă cu influencerii, , pe care deseori îi numește “mocangiști”, din pricina promovărilor pe care le fac în schimbul unor produse. 

 

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

 

Recent, Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au plecat într-o binemeritată vacanță în Poaiana Brașov. Cei doi au petrecut momente frumoase împreună și s-au filmat la un renumit restaurant din Poiana Brașov. Cei doi le-au arătat și urmăritorilor pe rețelele de socializare cu ce preparate s-au delectat, menționând și restaurantul în postările lor. Din acest lucru, urmăritorii celor doi au dedus că vedetele au făcut barter cu localul. 

Acest lucru a scos-o din sărite și pe Oana Zăvoranu, care i-a numit „nehaliți”.  Bruneta consideră că cei doi au promovat restaurantul respectiv, doar pentru a primi mâncare gratis.   

„Nehaliții! Lupii mă! Moca… Vezi că te îneci, încet. Mănâncă, nu răbda, ca acasă! Vezi că ea halește tot până faci tu story”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul mai multor capturi de ecran în care apar cei doi.

 

 

Oana Zăvoranu vrea să se mute în AMERICA

 

Oana Zavoranu și Alex Ashraf formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Tânărul palestinian a cucerit-o pe vedetă cu insistenta lui, dar și grație corectitudinii de care a dat dovadă în relația lor. Alex este lângă actriță în cele mai bune momente, dar și în situațiile  în care soția lui are nevoie de el. Recent, Oana Zăvoranu a declarat că ea și soțul ei ia în calcul să își cumpere o casă în America și să locuiască acolo, dar nu definitiv. 

Vedeta a mărturisit că s-a gândit la acest lucru, alături de soțul ei, deoarece vrea să stea departe de toate scandalurile din showbizul românesc și este de părere că SUA este locul potrivit pentru ea. 

“Vrem să plecăm în America și să ne ajute Dumnezeu să stăm și acolo și aici. Am scăpat de oamenii toxici care nu vor să evolueze. Eu dacă nu consider că ceva-ul ăla nu este la nivelul meu, eu mă opresc. Aștept să vină numai bine. La începutul anului mi-am făcut o listă cu soțul meu și ne-am propus ce vrem să se întâmple anul acesta. Să ajung să îmi iau acolo o proprietate cu soțul meu și să stăm jumate acolo și jumate aici. Sper cât mai curând”, a declarat Oana Zăvoranu, la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel