Oana Zăvoranu, executată silit. Suma uriașă pe care bruneta trebuie să i-o plătească doctorului Bogdan Furtună

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Oana Zăvoranu a ajuns să fie executată silit, după ce nu i-a plătit datoriile medicului Ioan Bogdan Furtună.

Oana Zăvoranu trece prin momente delicate, după ce aceasta a fost găsită vinovată de către instanță, privind anumite declarații grave. Se pare că totul are legătură cu medicul Ioan Bogdan Furtună, care a fost managerul clinicii medicale pe care bruneta o deține. După ce a demisionat din funcție în 2018, în urma unor neînțelegeri, bărbatul ar fi acuzat-o pe fosta parteneră a lui Pepe de faptul că aceasta nu i-a oferit toți banii pe care medicul trebuia să îi obțină, cât timp a fost angajat acolo, valoarea fiind de aproximativ 40.000 de euro. Când Oana Zăvoranu ar fi auzit aceste pretenții financiare, ar fi încercat să-l șantajeze pe Bogdan Furtună, cerându-i o sumă uriașă de bani.

Potrivit click.ro, spre dezamăgirea vedetei, instanța a decis că medicul Bogdan Furtună are dreptate, motiv pentru care bruneta trebuia să-i plătească acestuia suma de 30.000 de euro, pentru orele de muncă pe care acesta le-a făcut în cadrul clinicii ei. Totuși, se pare că aceasta nu a respectat decizia autorităților de a achita suma uriași, drept urmare a fost executată silit.

Oana Zăvoranu, acuzată de șantaj

Potrivit evz.ro, Oana Zăvoranu este acuzată că l-ar fi obligat pe doctor să recunoască niște lucruri care nu erau reale, acesta fiind obligat să semneze o declarație cu o datorie de 400.000 de euro.

„A avut două intervenții televizate unde a făcut declarații despre activitatea clientului meu. Fapta de șantaj presupunea dezvăluirea în presă a unor fapte presupus compromițătoare despre clientul meu. Totul se referea la darea în vileag a unor fapte raportate la Bogdan Furtună, pentru a semna un contract prin care se recunoaște o pretinsă datorie. Vroia să îl pună să semneze la notar o datorie pretinsă în valoare de 400.000 de euro”, a declarat Ioana Mateș, avocata medicului Bogdan Furtună, potrivit sursei citate.

Declarațiile medicului Bogdan Furtună

Medicul Bogdan Furtună, care este fost administrator al clinicii medicale deținute de vedetă, susține că a fost șantajat de brunetă și de avocatul ei cu denigrarea imaginii în presă. Mai mult, după ce ar fi văzut că suma de 800.000 de euro i se pare prea mare medicului, aceștia ar mai fi scăzut valoarea.

„Curtea de Apel a constatat infracțiunea, în urma plângerii mele și au trimis-o în judecată. Eu nu am chemat-o în judecată. Eu am răspuns solicitărilor organelor abilitate. Nu am nici o teamă, decât cea de Dumnezeu. Dacă greșesc, îmi asum și răspund. M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro”, a declarat, pentru click.ro, medicul, Furtună Ioan Bogdan.

De asemenea, medicul susține că a fost trimis de Oana Zăvoranu la notar pentru a semna un document.

„Și ea, și avocatul mi-au spus că trebuie să merg la un notar și să semnez un document, pus de mine la dispoziția organelor de anchetă. Am întrebat cum se demonstrează notarului prejudiciul (n.r. suma transferată de medic ar fi reprezentat, oficial, returnarea unui împrumut) . Mi-au zis că notarul este prieten.”, a mai spus medicul potrivit aceleiași surse menționate anterior.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 01 iul 2022, 16:50 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience