Oana Zăvoranu, din nou în ringul de box: ”Astăzi o tocăm pe Oana Pateuț”

Data publicării:
Oana Zăvoranu, captură foto, YOUTUBE
Descriere foto: Oana Zăvoranu, captură foto, YOUTUBE

Oana Zăvoranu șochează din nou. Vedeta a recunoscut că are ceva personal cu Oana Roman

Este Marți, zi neagră pentru influenceri. Oana Roman este în acțiune. După ce a atacat-o în nenumărate rânduri pe Oana Roman, bruneta nu a iertat-o și a luat-o din nou în vizor.

Vedeta a recunoscut că totul este un pamflet, dar nu și în cazul Oanei Roman. Aceasta nu o suportă pe vedetă, din motive personale. 

”Astăzi o tocăm pe Pepa Pateuț. Ce se întâmplă, eu nu am muci, pentru că sunt o fată fină și am grijă întotdeauna, ca înainte de emisiune, cu aceste picături, pe care vreau, vă rog frumos, să le cumpărați, ca să am și eu câteva comisione, se bagă în nas, în urechi ...Am zis că este un pamflet, am zis. Ce spunem noi aici jumătate este adevăr, iar cealaltă jumătate este pamflet. Cu asta am ceva, aș minți dacă aș spune că nu am. Nu vreau sa fiu mincinoasă. Cu ea am ceva deoarce, ea este supărată pe mine de pe vremea când ea visa că o să devină ceva mai mare, de fapt visa la pepino”, a spus Oana Zăvoranu pe contul ei de Youtube. 

Mai mult, Oana Zăvăranu a dat cu sinceritatea la ușa Oanei Roman și a spus că aceasta nu o suportă de când cele două au avut o anumită relație cu un băiat comun. 

”Deși eu am avut o treabă cu băiatul acesta, ea de atunci nu mă halește în neam. Se crede o divă, și mai nou a intrat în atenția mea că se crede influencer. Cum să spui pe story tău că a zis nu știu ce revistă să pui un link, ca să fii votat la influencer. Doamne, iubita mea, colanții când o văd pe Onuca, ea vine spre gheret, și  atunci se reacționează, mamăăă, vine, vine, se uită colantul în stânga, se uită în dreapta și atunci toți fug, aoleu să moară mama. Mie mi-a povestit un colant treana asta. Și toți strigă, aoleu, nu vreau pe Oana, nu vreau. Și de acolo Oana, treci, treci la pozat că poză în  baie nu ai mai avut de când este mama, și vă dați seama că, colatul nu mai are ce să facă și pleacă”, a mai adugat Oana Zăvoranu. 

Însă, nu se oprește aici: 

”Ea se pregătește de ședința foto. Toate hăinuțele probate de Oana Roman rămân marcate. Și atunci se roagă: Aoleu, ne-a probat astăzi asta, să ne cumpără cineva, că daca nu ne cumpără cineva, ne va poza tot timpul, nu mai vreau să vină cineva să ne cumpere”, a spus Oana Zăvoranu. 

Vedeta a mărturisit că Oana Roman a blocat-o pe toate rețelele de socializare și că toate postările Oanei Roman le are de la fanii deștepți și frumoași. 

”Cu toate că m-a blocat mie îmi vine activitatea ei de la mulți oameni, fani deștepți și frumoși pe care îi am eu. Deci Pepa, tu degeaba mi-ai dat block, deoarece tu tot timpul este pe pagina mea”, a mai adăugat vedeta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel