Oana Zăvoranu, declarații șocante despre individul care a atacat-o cu un cuțit, în plină stradă: „Familiștii de azi sunt descreierații de mâine!”

Data publicării:
Oana Zăvoranu, captură video YouTube
Descriere foto: Oana Zăvoranu, captură video YouTube

Oana Zăvoranu și soțul ei au fost amenințați cu un cuțit, în plină stradă. Vedeta a făcut primele declarații despre agresor.

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf au trecut prin momente de groază, chiar în vacanță. Cei doi au fost amenințați cu cuțitul în plină stradă. Imediat, vedeta a plecat spre secția de poliție, unde a depus plângere penală împotriva individului care a amenințat-o pe ea și soțul ei.  Se pare că totul a început când soțul brunetei a vrut să intre în depășire pe linie discontinuă.

„Sunt la poliţie. Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi în trafic la ieşirea din Azuga. La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depăşire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus maşina perpendicular în faţa noastră, pe linia opusă şi a ieşit cu cuţitul la noi.", a declarat Oana Zăvoranu în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

 

După incident, bruneta a declarat că agresorul se afla în mașină alături de familia sa și, deși avea și copii, acesta a scs cuțitul la ea și la soțul ei, Alex Ashraf.

Tipul era în mașină cu nevasta și doi copii. Deci avea familia cu el și a scos cuțitul la noi! E plină lumea de nebuni! Familiștii de azi sunt descreierații de mâine!”, a declarat Oana Zăvoranu  pentru WOWbiz.ro.

 

Imediat după incident, Oana Zăvoranu a sunat la poliție, iar agresorul a încercat să ascundă cuțitul în momentul în care agenții au ajuns la locul faptei. După ce au căutat în vehiculul bărbatului, polițiștii au găsit chiar două arme albe. 

„El a aruncat cuțitul în spate când a venit poliția și a zis că nu are nimic în mașină. A pretins că are un cuțit de jucărie! După ce i-au căutat în mașină, polițiștii au găsit două cuțite!”

„Deci, după ce că ne-a amenințat, a mai și făcut fals în declarații după. Omul e un descreierat! I-am făcut plângere și acum îl cercetează poliția. Am făcut-o că, poate așa, se potolește și văd și alții, și n-o să îndrăzneasă să facă așa ceva!”, mai susține Oana, pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel