Oana Zăvoranu, declarații emoționante despre tatăl său. Ce sfaturi a primit vedeta: ”Îmi spunea că sunt prințesa lui, eu nu aveam voie să fac absolut nimic”

Data publicării:

Oana Zăvoranu a făcut mărturisiri emoționante despre tatăl său. Vedeta a dezvăluit ce sfaturi a primit de la acesta, dar și cum arătau zilele de naștere în copilărie.

Oana Zavoranu a fost înfiată la 12 ani de Nicolae Zăvoranu, căruia îi poartă și azi numele. Tatăl natural  este Ioan Banicioiu. Vedeta a avut o relație apropiată cu tatăl său biologic și își aduce aminte cu drag de perioada copilăriei, când era răsfățată de părintele său, mai ales când era ziua ei de naștere. Ioan Banicioiu a fost cel mai important bărbat din viața vedetei, motiv pentru care,în copilărie spunea că se va mărita cu tatăl ei.

”E greu să găsești perfecțiunea în bărbatul pe care îl alegi, perfecțiunea tatălui. Nimeni nu o să fie ca tata, așa cum, pentru băieți, va zic eu, nu o să fie nimeni ca mama. Relația mea cu tata era specială, merita, era un om absolut deosebit”, a povestit Oana Zăvoranu la Antena Stars.

 

Ce sfaturi a primit Oana Zăvoranu de la tatăl ei

Oana Zăvoranu a povestit că tatăl ei era foarte glumeț, dar în același timp, i-a dat și cele mai prețioase sfatui, după care s-a ghidat în viață.

”O prințesă trebuie să fie curată, o prințesă care miroase urât, nu e prințesă, o prințesă care nu are dinții curați, nu e prințesă. Dacă nu are lenjerie intimă curată, de la tata am învățat că o prințesă trebuie să știe să facă și curățenie dacă e singură în castel și nu are pe nimeni în jur”, a adăugat Oana Zăvoranu.

 

Tatăl Oanei Zăvoranu a fost arestat

 

Ioan Banicioiu a fost închis în 84 în beciurile Miliției și condamnat la 25 de ani de temniță grea pentru o delapidare uriață: peste 16 milioane de lei, adică 1,1 milioane de dolari la vremea respectivă!

Oana Zavoranu a mărturisit că tatăl său, Ioan Banicioiu, a fost arestat pe granița în decembrie 84:

„Plecase în străinătate cu mama, Mariana, să cumpere mâncare și altele pentru Sărbători. A aflat că în țară a pornit o ancheta împotriva lui, dar s-a întors totuși, fiindcă i-au dat asigurări niște generali, la care cotiza, că nu i se va întâmpla nimic! Au intrat peste noi în casă, au căutat peste tot! Ne-au luat tot! Ne-am speriat foarte tare! A fost îngrozitor!'', a declarat Oana Zăvoranu pentru  „Averea” .

În timpul procesului lui Ioan Banicioiu, soția acestuia, Mariana, a divorțat de el pentru ca Justiția să nu-i confiște casa din strada Poet Andrei Mureșanu, nr. 20, acolo unde locuia familia Oanei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel