Oana Zăvoranu, dată în judecată pentru șantaj: ”Mi-au zis că mă distrug”. Ce acuzații grave i se aduc vedetei

Data publicării:
Susra foto: Oana Zăvoranu, Instagram, pexels.com
Descriere foto: Susra foto: Oana Zăvoranu, Instagram, pexels.com

Oana Zăvoranu este acuzată de șantaj de către medicul Bogdan Furtună.

Oana Zăvoranu a primit o lovitură dură, după ce a fost trimisă în judecată alături de  Silviu Ionuț Călin, pentru că l-ar fi șantajat pe medicul Bogdan Furtună. Potrivit evz.ro, aceasta este acuzată că l-ar fi obligat pe doctor să recunoască niște lucruri care nu erau reale, doctorul fiind obligat să semneze o declarație cu o datorie de 400.000 de euro.

„A avut două intervenții televizate unde a făcut declarații despre activitatea clientului meu. Fapta de șantaj presupunea dezvăluirea în presă a unor fapte presupus compromițătoare despre clientul meu. Totul se referea la darea în vileag a unor fapte raportate la Bogdan Furtună, pentru a semna un contract prin care se recunoaște o pretinsă datorie. Vroia să îl pună să semneze la notar o datorie pretinsă în valoare de 400.000 de euro”, a declarat Ioana Mateș, avocata medicului Bogdan Furtună, potrivit sursei citate.

Declarațiile medicului Bogdan Furtună

Medicul Bogdan Furtună, care este fost administrator al clinicii medicale deținute de vedetă, susține că a fost șantajat de brunetă și de avocatul ei cu denigrarea imaginii în presă. Mai mult, după ce ar fi văzut că suma de 800.000 de euro i se pare prea mare medicului, aceștia ar mai fi scăzut valoarea.

„Curtea de Apel a constatat infracțiunea, în urma plângerii mele și au trimis-o în judecată. Eu nu am chemat-o în judecată. Eu am răspuns solicitărilor organelor abilitate. Nu am nici o teamă, decât cea de Dumnezeu. Dacă greșesc, îmi asum și răspund. M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro”, a declarat, pentru click.ro, medicul, Furtună Ioan Bogdan.

De asemenea, medicul susține că a fost trimis de Oana Zăvoranu la notar pentru a semna un document.

„Și ea, și avocatul mi-au spus că trebuie să merg la un notar și să semnez un document, pus de mine la dispoziția organelor de anchetă. Am întrebat cum se demonstrează notarului prejudiciul (n.r. suma transferată de medic ar fi reprezentat, oficial, returnarea unui împrumut) . Mi-au zis că notarul este prieten.”, a mai spus medicul potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Ce acuzații îi lansează Oana Zăvoranu medicului

Potrivit vedetei, medicul pe care l-a angajat în propria ei clinică ar fi sustras sume mari de bani pentru niște ”presupuse” aparate, care însă erau doar pe hârtie, dar nu și în unitatea medicală.

„S-a întâmplat totul la sfârşitul anului 2016, fiindu-mi prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici. Nimic din CV şi aparenţe nu dădea de bănuit. Dispuneam de bani cash şi a început individul să-mi ceară diverse sume de bani la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică. Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, atunci am descoperit că e ceva putred. Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate-fantomă.

Avocaţii la care am apelat au înregistrări video şi audio cu momentele în care doctoraşul Furtună se milogeşte la mine. Acest individ este un şmecher, un profitor şi un escroc. Pe unde a fost, a fost dat afară, pentru că a ciordit, pe româneşte”, a declarat, la momentul respectiv, Oana Zăvoranu, potrivit primei surse citate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel